Tom Cruise: Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ηθοποιός μίλησε στον ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Mission Impossible
25 Ιουνίου 2023 19:29
Tom Cruise: Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας και αφορά τον Tom Cruise. Με αφορμή τη νέα ταινία, το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1, ένας δημοσιογράφους του εν λόγω καναλιού έκανε μερικές ερωτήσεις στον διάσημο ηθοποιό.

Αρχικά ο Tom Cruise ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο που βρέθηκε στην πρεμιέρα και στη συνέχεια εξέφρασε τον θαυμασμό του για την Ελλάδα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι αγαπάει την Ελλάδα, έχει σπουδαίο φαγητό και είναι σπουδαίος λαός.

Από την Ελλάδα είσαι; Εγώ είμαι ο Tom Cruise από την Αμερική. Πώς είσαι; Χαίρομαι κι εγώ που σε γνωρίζω. Ευχαριστώ που είσαι εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός!

Δημοσιογράφος: Τι κάνει τη νέα Mission Impossible ταινία να ξεχωρίζει από τις άλλες της σειράς;

Tom Cruise: Αυτή είναι μεγαλύτερη. Είναι πιο χλιδάτη. Είναι μια τεράστια επική περιπέτεια δύο επεισοδίων. Το εύρος της ταινίας είναι πολύ μεγάλο. Κάνω τις ταινίες μου για το σινεμά για τη μεγάλη οθόνη. Αυτή η ταινία δεν έχει προηγούμενο.

Δείτε το βίντεο:

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη πανάκριβου 7ου Mission Impossible λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουλίου, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.