O Nicolas Cage παραλίγο να έπαιζε τον Δράκουλα και σε μια άλλη ταινία, εκτός του Renfield

Και τώρα μιλάει πρώτη φορά για το σενάριο
04 Ιουλίου 2023 00:41
O Nicolas Cage παραλίγο να έπαιζε τον Δράκουλα και σε μια άλλη ταινία, εκτός του Renfield

Πριν μερικούς μήνες έκανε πρεμιέρα η ταινία "Renfield" στην οποία ο Nicolas Cage (Νίκολας Κέιτζ) υποδύθηκε τον Κόμη Δράκουλα στην horror κωμωδία σκηνοθεσίας Chris McKay, ενσαρκώνοντας φυσικά μια πιο κωμική και ξέφρενη βερσιόν του. 

Ωστόσο για πρώτη φορά o 59χρονος Χολιγουντιανός σταρ αποκαλύπτει ότι θα έπαιζε τον Δράκουλα πολλά χρόνια πριν σε μια διαφορετική ταινία. Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης James Wan (Insidious, Saw, The Conjuring) όπου μέσα από το Instagram του γνωστοποίησε ότι ο Cage παραλίγο να έπαιζε το διασημότερο βαμπίρ στην κινηματογραφική ιστορία για την ταινία Castlevania. 

Βλέπετε το 2009, ο Wan είχε αποκαλύψει στο πλαίσιο του San Diego Comic-Con εκείνης της χρονιάς ότι ετοιμάζει την δική του live-action ταινία "Castlevania", που θα βασιζόταν φυσικά στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Konami. 

Ωστόσο για διάφορους λόγους το Castlevania δια χειρός James Wan ακυρώθηκε, αλλά επειδή ο γνωστός σκηνοθέτης παρακολούθησε πρόσφατα το Renfield, δεν παρέλειψε να επαινέσει τον Cage για την ερμηνεία του και να κάνει παράλληλα την αναπάντεχη αποκάλυψη. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

Για την ιστορία παρόλο που το franchise του Castlevania δεν βγήκε στη μεγάλη οθόνη, κατάφερε να λάμψει μέσα από τη μικρή χάρη στην animated σειρά Castlevania του Netflix. Μάλιστα, στα σκαριά βρίσκεται και μια spinoff σειρά στο ευρύτερο Castlevania Universe με τον Richter Belmont από το 2021.