Το Dune 1 δεν είναι τίποτα μπροστά στο Dune: Part 2 λέει ηθοποιός της ταινίας

Συγκινείται όταν μιλάει γι’ αυτό η Rebecca Ferguson
01 Ιουλίου 2023 11:38
Το Dune 1 δεν είναι τίποτα μπροστά στο Dune: Part 2 λέει ηθοποιός της ταινίας

Το πρόσφατο trailer του Dune: Part 2 μάς έδωσε μια μικρή ιδέα από το τί να περιμένουμε στο sequel του Denis Villeneuve και τώρα, σύμφωνα με μία ηθοποιό, η 1η ταινία «δεν ήταν τίποτα» σε σχέση με το 2ο μέρος.

Σύμφωνα με την Rebecca Ferguson (Silo), η οποία μίλησε στο Collider, το Dune: Part 2 είναι πάρα πολύ καλό και συγκινείται συνέχεια όταν μιλάει γι’ αυτό, γιατί είναι χαρά της που συνεργάζεται με τον Villeneuve και τον κινηματογραφιστή Greig Fraser.

Χαμογελάω τόσο πολύ αυτή τη στιγμή. Είναι γ***το! Συγκινούμε όταν μιλάω για αυτό γιατί αγαπώ τον Denny (Villeneuve) και τον Creig Fraser και όλη την ομάδα. Αλλά ρε φίλε…το νούμερο 1 (Dune 1) ήταν ένα εκπληκτικό και μεγαλειώδες, με τα κοντινά πλάνα του, τις εικόνες που είχε, αλλά και την υποκριτική του… Ναι, όλα ήταν υπέροχα. Δεν είναι όμως τίποτα σε σύγκριση με το Dune: Part 2. Το νούμερο 2 είναι σαν γροθιά στο στομάχι. Είναι εξωπραγματικό.

Η Ferguson δήλωσε επίσης ότι ακόμη δεν έχει δει ολόκληρη την ταινία, αλλά πολλά πλάνα και έχει εντυπωσιαστεί και συνέχισε λέγοντας ότι και τα κοστούμια που έχει επιμεληθεί η Jacqueline West είναι εκπληκτικά, καθώς και οι ερμηνείες των Austin Butler και Christopher Walken.

Είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια!

Η σύνοψη λέει τα εξής: Το Dune: Part 2 θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides, καθώς ενώνεται με την Chani (Zendaya) και τους Fremen ενώ θέλει να πάρει εκδίκηση από αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Ωστόσο θα πρέπει να επιλέξει την αγάπη ή την μοίρα, καθώς προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει.

Στο sequel θα δείτε και πάλι τους Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα έχουμε και πολλά νέα πρόσωπα, όπως τους Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως Princess Irulan και Austin Butler ως Feyd-Rautha.

Για την ιστορία το Dune με 10 υποψηφιότητες απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ στην φετινή Τελετή Απονομής, ενώ στο box office σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από $400 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του 2023.