Το νέο trailer του Dune: Part 2 προκαλεί δέος με τα επικά σκηνικά του!

Κλείνει ραντεβού στις αίθουσες αυτόν τον Νοέμβριο
29 Ιουνίου 2023 20:25
Το νέο trailer του Dune: Part 2 προκαλεί δέος με τα επικά σκηνικά του!

Η Warner Bros. Discovery κυκλοφόρησε το 2ο επίσημο trailer από το Dune: Part 2 του Denis Villeneuve, το οποίο θα παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Νοέμβριο. Ο Timothée Chalamet επιστρέφει στο ρόλο του Paul Atreides και υπόσχεται να πάρει εκδίκηση από όλους όσους έβλαψαν την οικογένειά του.

Το νέο βίντεο, λοιπόν, έχει διάρκεια σχεδόν τα τρία λεπτά και παρουσιάζει μεταξύ άλλων και ολοκαίνουργια -επικά- σκηνικά που δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν και θέλει να σας προετοιμάσει κατάλληλα για τη σκοτεινή αίθουσα. Ο Villeneuve σκηνοθετεί το φιλμ, ενώ έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Jon Spaihts βασισμένοι φυσικά και οι δύο από το μυθιστόρημα του Frank Herbert.

Η σύνοψη λέει τα εξής: Το Dune: Part 2 θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides, καθώς ενώνεται με την Chani (Zendaya) και τους Fremen ενώ θέλει να πάρει εκδίκηση από αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Ωστόσο θα πρέπει να επιλέξει την αγάπη ή την μοίρα, καθώς προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει.

Παρακολουθήστε το 2ο συγκλονιστικό trailer του Dune: Part 2 παρακάτω

Στο sequel θα δείτε και πάλι τους Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar. Ωστόσο, θα έχουμε και πολλά νέα πρόσωπα, όπως τους Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh ως Princess Irulan και Austin Butler ως Feyd-Rautha.

Για την ιστορία το Dune με 10 υποψηφιότητες απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ στην φετινή Τελετή Απονομής, ενώ στο box office σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από $400 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του 2023.