Jonathan Majors: Νέα στοιχεία από την αστυνομία της Νέας Υόρκης στην υπόθεσή του

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα
30 Ιουνίου 2023 13:06
Jonathan Majors: Νέα στοιχεία από την αστυνομία της Νέας Υόρκης στην υπόθεσή του

Ρεπορτάζ του New York Times αποκαλύπτει μια νεότερη εξέλιξη στην υπόθεση του Jonathan Majors και των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ότι επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, η οποία μάλιστα ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα. 

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης μια γυναίκα που κατηγόρησε τον σταρ των ταινιών της Marvel και του Creed 3 ότι της επιτέθηκε, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εκείνη τελικά επιτέθηκε στον Majors και όχι το αντίθετο, ενώ αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να οδηγήσουν στη σύλληψή της. Τα παραπάνω επιβεβαίωσαν τρία άτομα που έχουν γνώση του θέματος στη New York Times. 

Τον περασμένο Μάρτιο, να θυμίσουμε ότι ο Τζόναθαν Μέιτζορς συνελήφθη από την αστυνομία όταν η επί χρόνια σύντροφός του, Grace Jabbari, υποστήριξε στην αστυνομία ότι της επιτέθηκε όσο βρίσκονταν μέσα σε ένα ταξί οδεύοντας προς το σπίτι του ηθοποιού στο Μανχάταν. Τα δικαστικά αρχεία αναφέρουν ότι η Jabbari υποστήριξε ότι ο Majors τη χαστούκισε στο πρόσωπο, έβαλε τα χέρια του στο λαιμό της και της άρπαξε βίαια το χέρι. 

Δύο μήνες μετά, οι εισαγγελείς κατέθεσαν μια επικαιροποιημένη περιγραφή του περιστατικού, στην οποία η Jabbari δεν κατηγορούσε πλέον τον κ. Majors ότι την άρπαξε από το λαιμό, αλλά είπε ότι την έσπρωξε πάνω σε ένα όχημα. Η δικηγόρος του Majors, Priya Chaudhry, δήλωσε ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ότι στην πραγματικότητα η κα Jabbari ήταν εκείνη που επιτέθηκε στον πελάτη της. Δήλωσε επίσης ότι η Jabbari, μια χορεύτρια που είχε εργαστεί ως κινησιολόγος σε μια από τις ταινίες του Majors, έκλεψε προσωπικά αντικείμενα από το σπίτι του.

Σε επιστολή της προς τον δικαστή τον Απρίλιο, η Chaudhry είπε ότι η ιστορία της Jabbari ήταν ένα "πλήρες ψέμα" και διατύπωσε μια εναλλακτική ιστορία, λέγοντας ότι αφού η κ. Jabbari συγκρούστηκε σωματικά τον Majors, χτυπώντας και γρατζουνώντας τον, βγήκε σε κλαμπ και αργότερα λιποθύμησε σε μια ντουλάπα στο σπίτι του, ξυπνώντας με τραύματα στο δάχτυλο και το αυτί της.

Η New York Post μάλιστα εξασφάλισε βίντεο με την κα Jabbari να βγαίνει έξω αργά εκείνο το βράδυ. Τέλος, το Insider ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι ο κ. Μέιτζορς είχε καταθέσει μήνυση στην αστυνομία εναντίον της.

Η υπόθεση του Majors πήρε τέτοιες διαστάσεις καθώς τον τελευταίο καιρό είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα πρόσωπα του Χόλιγουντ, έχοντας παίξει στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania τον Kang the Conqueror. Έναν ρόλο που θα παίξει στα Avengers: The Kang Dynasty και στο Avengers: Secret Wars, καθώς η Marvel Studios εναπόθεσε σε αυτόν το ρόλο του μεγάλου κακού του Infinity Saga. Ακόμη συμπρωταγωνίστησε με τον Michael B. Jordan στο Creed 3, υποδυόμενος και εκεί το ρόλο του αντιπάλου του.