Το νέο trailer του Bird Box: Barcelona φέρνει τον τρόμο σε ευρωπαϊκό έδαφος

Έρχεται στο Netflix χωρίς τη Sandra Bullock αλλά με διεθνές cast
28 Ιουνίου 2023 23:14
Το νέο trailer του Bird Box: Barcelona φέρνει τον τρόμο σε ευρωπαϊκό έδαφος

To σύμπαν του Bird Box επεκτείνεται στο Netflix και μεταφέρει τον τρόμο της επιβίωσης στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Έτσι, οι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι Alex και David Pastor (γνωστοί για την ταινία "Carriers") υπογράφουν το Bird Box: Barcelona, που θα διηγηθεί την ιστορία μερικών επιζώντων μετά την έλευση της μυστηριώδους οντότητας που έχει αποδεκατίσει τον ανθρώπινο πληθυσμό παγκοσμίως, προκαλώντας μαζικές αυτοκτονίες σε όσους τολμούν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά για να την δουν. 

Έτσι ο Sebastian και η κόρη του ξεκινούν το δικό τους ταξίδι στους δρόμους Βαρκελώνης με μοναδικό σκοπό την επιβίωση σε έναν μετα-αποκαλυπτικό και ασυγχώρητο κόσμο. Όσο για το cast αυτή τη φορά η Sandra Bullock που ήταν η σταρ της προηγούμενης ταινίας θα απουσιάζει.

Στη θέση της προστέθηκε ένα all-star cast διεθνών ονομάτων με τους Mario Casas (Contratiempo, The Innocent), Georgina Campbell (Barbarian, Black Mirror) και τον Diego Calva από την ταινία "Babylon" του Damine Chazelle. 

Δείτε το νέο trailer του Bord Box: Barcelona

Επιίσης συμμετέχουν οι: Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro, Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner και Leonardo Sbaraglia. Οι παραγωγοί της πρώτης ταινίας, Dylan Clark και Chris Morgan, επιστρέφουν σε αυτή την ισπανική ταινία, ενώ και οι Adrián Guerra και Núria Valls βρίσκονται στην παραγωγή με την Nostromo Pictures.

Η σύνοψη του νέου Bird Box έχει ως εξής: "Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου "Με τα Μάτια Κλειστά", έρχεται το ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει."

Το Bird Box: Barcelona (Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουλίου.