Expend4bles: Ο Jason Statham ανέβασε στιγμιότυπα της ταινίας στο Instagram του

Το The Expendables 4 γυρίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη Θεσσαλονίκη
27 Ιουνίου 2023 01:13
Expend4bles: Ο Jason Statham ανέβασε στιγμιότυπα της ταινίας στο Instagram του

O Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) αποφάσισε να μοιραστεί μερικά νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του The Expendables 4 που είχαν γίνει στα χολιγουντιανά στούντιο της Θεσσαλονίκης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος αριθμεί πάνω από 37.4 εκατομμύρια ακόλουθους

Στις φωτογραφίες που ανέβασε απεικονίζονται σκηνικά μάχης ενάντια στον Tony Jaa, ο οποίος θα είναι μαζί με την ανανεωμένη ομάδα των "Αναλώσιμων" και αποτελεί έναν θρύλο των πολεμικών τεχνών και του ασιατικού σινεμά. Άλλος ένας εμβληματικός ηθοποιός του ασιατικού σινεμά, ο Uko Iwais θα είναι ο μεγάλος κακός της ταινίας. 

Εκτός από τις καταιγιστικές σκηνές δράσεις στο πρώτο post του Χολιγουντιανού σταρ, ο Statham ανήρτησε κι άλλες όπου ο χαρακτήρας του, Lee Christmas οδηγεί μια μηχανή με ενσωματωμένα πολυβόλα. Δείτε το νέο behind the scenes υλικό του Expend4bles παρακάτω: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

Στην 4η ταινία των Αναλώσιμων, η γνωστή ομάδα των ελίτ μισθοφόρων με τους Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture και Sylvester Stallone θα συναντηθούν για πρώτη φορά με τους Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Uko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran και Andy Garcia.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Scott Waugh (xXx, Need for Speed). Η επίσημη σύνοψη του Expend4bles: "Στην τέταρτη περιπέτειά τους, οι «Αναλώσιμοι» αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου, η ομάδα που αναλαμβάνει δράση την ύστατη στιγμή. Αυτή τη φορά, το στιλ και οι τακτικές της νέας γενιάς «αναλώσιμων» θα δώσουν νέο νόημα στη φράση «νέο αίμα». Φέτος τον Σεπτέμβριο, οι κορυφαίοι σταρ ταινιών δράσης επιστρέφουν ξανά με την 4η ταινία του επιτυχημένου franchise, όπου μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη."

Για την ιστορία, το Expend4bles αποτέλεσε μια από τις τρεις χολιγουντιανές ταινίες, που τα τελευταία δύο χρόνια, επέλεξαν την συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματά τους, μαζί με τις ταινίες "The Enforcer" με τον Antonio Banderas και "The Bricklayer" με τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev.

Η πλειοψηφία των γυρισμάτων του The Expendables 4 έγιναν στα ειδικά υπερσύγχρονα στούντιο της Millenium Films και Nu Boyana Hellenic, που βρίσκονται στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Το EXPEND4BLES (Οι Αναλώσιμοι 4) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 21 Σεπτεμβρίου.