Στεφ Κάρι: A24 και Apple ετοιμάζουν το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό σουτέρ των Warriors

Έρχεται τον Ιούλιο στην υπηρεσία Apple TV+
27 Ιουνίου 2023 00:53
Στεφ Κάρι: A24 και Apple ετοιμάζουν το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό σουτέρ των Warriors

Το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον εν ενεργεία θρύλο του NBA, Στεφ Κάρι, ετοίμασαν οι Apple και A24 και κυκλοφόρησαν το trailer του, δίνοντας μια γεύση για το ύφος και τα γεγονότα που θα καλύψει. 

Ο λόγος για το "Stephen Curry: Underrated" το οποίο θα χρονολογήσει την άνοδο του Κάρι σε έναν από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών στο μπάσκετ αλλά και τον μαγικό κόσμο του NBA. Θα δούμε πώς άρχισε να παίζει ως παίκτης σε ομάδα κολλεγίου, εκεί όπου όλοι τον υποτιμούσαν και δεν τον είχαν ικανό να φτάσει το επίπεδο του NBA, στο να γίνει το 7ο pick του NBA Draft 2009, μέχρι το σημείο που έγινε δύο φορές MVP του NBA, τέσσερις φορές πρωταθλητής NBA με τους Golden State Warriors, ενώ στέφθηκε και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. 

Πώς βρέθηκα εδώ;" ακούγεται να λέει ο Curry στο τρέιλερ. "Ήμουν το μικρόσωμο κοκαλιάρικο παιδί που προσπαθούσε να καταλάβει πώς θα τα καταφέρει. Ήμουν συνεπαρμένος από τα πάντα. Πώς θα αντιδρούσα;" Η απάντησή του: "Ας αρχίσει η δουλειά".

Δείτε το trailer του Stephen Curry: Underrated

Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία του Peter Nicks. Παραγωγοί της είναι οι Peter Nicks και Ryan Coogler μέσω της Proximity Media, ο Erick Peyton μέσω της Unanimous Media του Curry και οι Sean Havey, Ben Cotner και Marissa Torres Ericson.

Το Stephen Curry: Underrated θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες αλλά και παγκοσμίως μέσα από το Apple TV+ στις 21 Ιουλίου 2023. 

Tags: