Η Jennifer Lawrence έκανε οντισιόν για το Twilight αλλά την απέρριψαν αμέσως – “Δεν μου τηλεφώνησαν καν”

Η καριέρα της απογειώθηκε με το Hunger Games
24 Ιουνίου 2023 16:51
Η Jennifer Lawrence έκανε οντισιόν για το Twilight αλλά την απέρριψαν αμέσως – “Δεν μου τηλεφώνησαν καν”

Η Jennifer Lawrence εκμυστηρεύτηκε ότι κάποτε είχε περάσει από οντισιόν για να παίξει στην ταινία Twilight, αλλά φαίνεται ότι δεν "έψησε" την παραγωγή ώστε να την πάρει. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Twilight με τον Robert Pattinson και την Kristen Stewart έκανε πρεμιέρα το 2008, και τότε η Lawrence δεν είχε στο ιστορικό της πολλές ταινίες. Εκείνη μόλις είχε ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα και είχε εμφανιστεί σε διάφορα projects όπως τα Monk, Cold Case και Medium.

Μιλώντας στο podcast “The Rewatchables” η Lawrence δήλωσε ότι κάποτε πέρασε από οντισιόν για ένα ρόλο στο Twilight, αλλά δεν την πήραν καν τηλέφωνο να της πουν ότι δε θα βρίσκεται στην ταινία.

Έκανα οντισιόν για το Twilight και με απέρριψαν αμέσως. Δεν με πήραν καν τηλέφωνο να μου το πουν. Αλλά η ζωή μου θα ήταν τελείως διαφορετική τώρα… Πήρα το ρόλο στο Hunger Games νομίζω ένα χρόνο μετά.

Η διάσημη ηθοποιός, ωστόσο, δεν είπε για ποιο ρόλο είχε κάνει οντισιόν. Η καριέρα της απογειώθηκε με το The Hunger Games που κυκλοφόρησε το 2012 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, αφού είχε budget τα 78 εκατομμύρια και κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία του box office με περισσότερα από 690 εκατομμύρια δολάρια.

Η πιο πρόσφατη ταινία της ηθοποιού είναι το No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης), το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία νέα αυστηρώς ακατάλληλη κωμική ταινία διότι έχει λάβει R-rated πιστοποίηση.

Η σύνοψη του No Hard Feelings λέει τα εξής:

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie (Lawrence) ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, Matthew Broderick, Laura Benanti, Ebon Moss-Bachrach, Andrew Barth Feldman και Scott MacArthur. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gene Stupnitsky, ο οποίος έχει γράψει επεισόδια για μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές, το The Office, ενώ δούλεψε στο παρελθόν και στα Good Boys, Bad Teacher, Year One, Hello Ladies, Trophy Wife και άλλα. Εκείνος βοήθησε και στο σενάριο του No Hard Feelings, μαζί με τον John Phillips (Dirty Grandpa).

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.