ΦΗΜΗ: Ο Bad Bunny αποχώρησε από το El Muerto της Sony Pictures

Ο διάσημος τραγουδιστής μάλλον δε θα παίξει στην ταινία
24 Ιουνίου 2023 15:37
ΦΗΜΗ: Ο Bad Bunny αποχώρησε από το El Muerto της Sony Pictures

Φαίνεται ότι ένα σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Sony Pictures με τη νέα ταινία του δικού της Spider-Man Universe, αφού πηγές του One Take News λένε ότι ο Bad Bunny αποχώρησε από το El Muerto.

Όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα, ο Bad Bunny θα ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής του El Muerto. Ωστόσο, όπως λέει το One Take News, η Sony θα συνεχίσει κανονικά την ταινία και ο ρόλος του Bunny θα γίνει re-cast, αλλά δε γνωρίζουμε πότε, καθώς συνεχίζονται οι απεργίες των σεναριογράφων στην Αμερική.

Όπως λέει το One Take News, η Sony Pictures δεν σχολίασε για την αποχώρηση του Bad Bunny. Ο λόγος για την αποχώρησή του δεν είναι γνωστός, αλλά ο Bunny είναι από τους μεγαλύτερους μουσικούς παγκοσμίως και κατά πάσα πιθανότητα οι περιοδείες που έχει στα σκαριά, καθώς και οι δεσμεύσεις του στο WWE δεν του επιτρέπουν να χωρέσει και τα γυρίσματα της ταινίας στο πρόγραμμά του.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο, μιας και μιλάμε για φήμες, οπότε καλό θα ήταν να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Ο Jonas Cuarón θα σκηνοθετήσει το El Muerto του Sony's Spider-Man Universe, με τον Gareth Dunnet-Alcocer να υπογράφει το σενάριο, έχοντας κάνει την ίδια δουλειά στην επερχόμενη ταινία "Blue Beetle" της DC.

Αν το επίθετο σας λέει κάτι δεν είναι τυχαίο μιας και ο Jonas είναι ο γιος του πασίγνωστου και πολυβραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Alfonso Cuarón, ο οποίος μας έχει χαρίσει ταινίες όπως τα "Children of Men", "Gravity" και "ROMA". Ο Jonas Cuaron έχει στο ενεργητικό του την ταινία "Desierto", καθώς και credits ως σεναριογράφο στο "Gravity".

Για την ιστορία, ο Bad Bunny έπαιξε και στην 3η σεζόν του Narcos: Mexico, αλλά και στην ταινία "Bullet Train" του David Leitch, πλάι στoν Brad Pitt.

Το El Muerto αναμένεται να παίξει το 2024.