Samuel Jackson: Η Marvel καταρρίπτει μέχρι και drones για να μην γίνουν διαρροές

Ο 74χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το MCU
23 Ιουνίου 2023 14:54
Samuel Jackson: Η Marvel καταρρίπτει μέχρι και drones για να μην γίνουν διαρροές

Στο πλαίσιο της προώθησης της σειράς Secret Invasion για το Disney Plus, ο Samuel L. Jackson παράχωρησε ένα σωρό συνεντεύξεις και ανάμεσα σε μια εξ αυτών έκανε μια αποκάλυψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Marvel Studios στα πλατό της. 

Ένας από τους εχθρούς της Marvel Studios όταν γυρίζονται οι παραγωγές της δεν είναι μόνο οι παπαράτσι αλλά και τα drone τους που προσπαθούν να πετάξουν πάνω από τα πλατό για να καταγράψουν κάποιο πλάνο, με την ελπίδα ότι θα βρουν "λαβράκι" αποκαλύπτοντάς κάποιο spoiler. 

O Jackson, που υποδύεται τον Nick Fury στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios, μίλησε στο Entertainment Weekly για το γεγονός ότι η Marvel έχει φτάσει στο σημείο να καταρρίπτει drones. "Κατέρριψαν ένα από αυτά. Και μετά το ακολούθησαν μέχρι το σημείο που ήταν ο τύπος που το χειρίζονταν. Τον βρήκαν και τον τσάκωσαν." είπε ο Jackson. 

Αναφέρθηκε και σε μια άλλη περίπτωση που η πονηριά της Marvel και της Disney ξεπέρασε αυτή των leakers, όταν έστησαν μια ψεύτικη αγγελία πώλησης του σεναρίου των Avengers. 

"Θυμάμαι όταν πήγαμε να γυρίσουμε τους Avengers και κάποιος εκτύπωσε μια φωτοτυπία του δικού μου σεναρίου της ταινίας που είχε και το υδατογράφημά μου πάνω και το έβαλε σε αγγελία για πούλημα. Τότε γυρίζαμε την ταινία στον Καναδά και η Marvel ήρθε εκεί. Είχε εκτυπωθεί από το γραφείο της παραγωγής...Τελικά βρήκαν ποιος ήταν, ο τύπος παραιτήθηκε και έφυγε από τη χώρα. Έστησαν μια ψεύτικη συναλλαγή για το "σενάριο" και ο τύπος δεν πήγε καν. Ήταν τρελό!" είπε. 

Στο στόχαστρο των social media και των Marvel fans βρέθηκε η αρχή τίτλων του Secret Invasion καθώς έγινε γνωστό ότι φτιάχτηκε με ΑΙ -κάτι πρωτοφανές για την Marvel Studios και τη βιομηχανία του Χόλιγουντ γενικότερα. Περισσότερα για το θέμα θα βρείτε εδώ

Λίγα λόγια για το Secret Invasion

Η σύνοψη αναφέρει: "Ο Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;"

Το cast της σειράς απαρτίζεται και από τους Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben MendelsohnChristopher McDonaldDon Cheadle και Martin Freeman. Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet, ενώ σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων είναι ο Ali Selim.

Το Marvel Studios’ Secret Invasion (Μυστική Εισβολή) προβάλλεται ήδη στο Disney+.