Priscilla: Η ταινία της Α24 ζωντανεύει την ιστορία της συζύγου του Έλβις Πρίσλεϊ (BINTEO)

Σε σκηνοθεσία Sofia Coppola, με τους Jacob Elordi και Cailee Spaeny
22 Ιουνίου 2023 20:23
Priscilla: Η ταινία της Α24 ζωντανεύει την ιστορία της συζύγου του Έλβις Πρίσλεϊ (BINTEO)

Η Α24 φέρνει σύντομα στις αίθουσες την ταινία-απάντηση στο οσκαρικό "Elvis" του Baz Luhrman, με μια βιογραφική ταινία για τον βασιλιά της rock'n'roll από μία διαφορετική σκοπιά. Το γνωστό στούντιο ανεξάρτητων παραγωγών κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας "Priscilla" σε σκηνοθεσία της Σοφία Κόπολα (Sofia Coppola), γνωστή για την επιτυχία της "Χαμένοι στη Μετάφραση" (Lost in Translation, 2004). 

Η ταινία Priscilla, όπως προδίδει και ο τίτλος βασίζεται στα απομνημονεύματα της συζύγου του Έλβις Πρίσλεϊ, με τίτλο "Elvis and Me" που είχε γράψει η ίδια το 1985, εξιστορώντας τη σχέση και τη ζωή της με τον Βασιλιά της Rock 'n Roll. Πρωταγωνίστρια στην ταινία υποδυόμενη την Πρισίλα Πρίσλεϊ είναι η Cailee Spaeny (Mare of Easttown, Bad Times at the El Royale), δίπλα της είναι ο Jacob Elordi, σταρ της σειράς "Euphoria", που θα υποδύεται τον Έλβις, όντας ο δεύτερος ηθοποιός σε τόσο σύντομο διάστημα που υποδύεται τον θρυλικό καλλιτέχνη, μετά την εξαιρετική ερμηνεία του Austin Butler στο "Elvis". 

Αντίστοιχα στην ταινία του Lurhman, η Olivia DeJonge είχε παίξει την σύζυγο του Έλβις. Το πρώτο trailer που θα δείτε παρακάτω είναι αρκετά φειδωλό ως προς τις πτυχές που θα αναδείξει, αλλά σίγουρα δείχνει το εύρος των συναισθημάτων και των καταστάσεων που θα παρουσιάσει η ταινία, πάντοτε υπό τη σκοπιά της Πρισίλα Πρίσλεϊ. 

Δείτε το trailer της ταινίας "Priscilla"

Μαζί με την Κόπολα στο project συμμετέχουν αρκετοί συχνοί συνεργάτες της όπως ο κινηματογραφιστής Philippe Le Sourd, η ενδυματολόγος Stacey Battat, η μοντέρ Sarah Flack και η διευθύντρια παραγωγής Tamara Deverell. Αποτελεί επίσης την τρίτη συνεργασία της Coppola με την A24 μετά τις ταινίες "The Bling Ring" (2013) και "On The Rocks" του 2020. 

Η ταινία "Priscilla" θα βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβριο.