Αυτές είναι οι 4 αγαπημένες ταινίες της Scarlett Johansson (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Terminator 2 είναι μέσα στη λίστα της
22 Ιουνίου 2023 20:04
Αυτές είναι οι 4 αγαπημένες ταινίες της Scarlett Johansson (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Scarlett Johansson βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Asteroid City σε σκηνοθεσία Wes Anderson και μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της αποκάλυψε τις 4 αγαπημένες της ταινίες.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της ταινία βρέθηκε το Letterboxd, το οποίο πήρε συνέντευξη από την Johansson, η οποία ρωτήθηκε να πει «στα γρήγορα» ποιες είναι οι αγαπημένες ταινίες που έχει δει ποτέ στη ζωή της.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι το Terminator 2: Judgment Day του James Cameron με τον Arnold Schwarzenegger, το Groundhog Day του Harold Ramis με τον Bill Murray, το Auntie Mame του Morton DaCosta με την Rosalind Russell και το The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert του Stephan Elliott με τον Guy Pearce είναι οι 4 αγαπημένες της ταινίες.

Τις αγαπημένες τους ταινίες μοιράστηκαν και μερικοί άλλοι ηθοποιοί του Asteroid City, όπως οι Maya Hawke, Sam Marra, Stephen Park, Tony Revolori, Ethan Josh Lee και Rupert Friend. Δείτε τις απαντήσεις τους παρακάτω:

Η Scarlett Johansson δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε να συνεργαστεί σε μία ταινία με τον Tom Cruise και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Η σταρ της Marvel έχει αρκετές ταινίες στα σκαριά, όπως το My Mother’s Wedding της Kristin Scott Thomas που αναμένεται να παίξει κάποια στιγμή μελλοντικά.