Ο Tom Cruise και η Scarlett Johansson θέλουν να κάνουν ταινία μαζί

Ο ένας μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον άλλον, βάζοντας τις βάσεις για μελλοντική συνεργασία
20 Ιουνίου 2023 16:30
Ο Tom Cruise και η Scarlett Johansson θέλουν να κάνουν ταινία μαζί

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται στο μέλλον μια ταινία με τους Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) καθώς οι δυο τους έβαλαν γερές βάσεις για αυτό το ενδεχόμενο. Από τους δύο το πρώτο βήμα έγινε πριν από μία εβδομάδα στην πρεμιέρα της ταινίας "Asteroid City" στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου η Johansson αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Cruise σε κάποια ταινία. 

"Θέλω πολύ να συνεργαστώ με τον Tom Cruise" είπε στο κόκκινο χαλί της ταινίας η 38χρονη σταρ των ταινιών της Marvel, όταν μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου αποκάλυπτε στο THR ότι ο σταρ των ταινιών Mission: Impossible είναι ένα από τα ονόματα που θα ήθελε να δουλέψει. 

Τα εγκωμιαστικά σχόλια ανταπέδωσε ο Cruise στο πλαίσιο μιας δήλωσής του στην πρεμιέρα του "Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1" στην Ρώμη, ενώ από την πλευρά του δήλωσε ότι "στα σίγουρα" θα συμβεί μια συνεργασία μεταξύ τους. "Η Σκάρλετ είναι φοβερή. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός και σταρ ταινιών." είπε, μεταξύ άλλων, και στην ερώτηση εάν θα κάνουν κάτι μαζί απάντησε ευθέως "Ναι. Σίγουρα θα γίνει κάτι."

Ο 60χρονος σταρ των ταινιών Mission Impossible συνέχισε τα κομπλιμέντα για την δουλειά της Johansson λέγοντας:

"Κοιτάξτε, παρακολουθώ την πορεία της όλη της τη ζωή. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, και ιδιαίτερα χαρισματική. Θα είχε πλάκα. Θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Θα μπορούσε να κάνει κωμωδία, δράμα, δράση, αγωνία. Είναι κάποια που πραγματικά σε τραβάει στην οθόνη, στο φακό. Οπότε, σίγουρα, θα συμβεί".

Προς το παρόν τον Tom Cruise θα τον δούμε στις 13 Ιουλίου για το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1, ενώ του χρόνου στις 28 Ιουνίου 2024 θα προβληθεί το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2. Από πλευράς Scarlett Johansson αναμένεται να παίξει στα "Project Artemis", Tower of Terror, My Mother's Wedding" αλλά και στην animated ταινία "Transformers One" εκεί όπου θα δανείσει τη φωνή της.