Έρχεται νέο cut του John Wick: Chapter 4 που θα ξεπερνάει τις 3 ώρες

Γεγονός η Director’s Cut
21 Ιουνίου 2023 13:47
Έρχεται νέο cut του John Wick: Chapter 4 που θα ξεπερνάει τις 3 ώρες

Τι θα λέγατε για ένα John Wick: Chapter 4 που θα ξεπερνάει τις 3 ώρες σε διάρκεια; Αυτό φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα, καθώς όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, Chad Stahelski, ετοιμάζει ήδη την Director’s Cut έκδοση της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε στο ComicBookMovie.com ότι τελειώνει τώρα με το Director’s Cut του John Wick: Chapter 4, με 10 έως και 15 λεπτά έξτρα σκηνές. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το 4ο κεφάλαιο του franchise άγγιζε σύμφωνα με το IMDB τις 2 ώρες και τα 49 λεπτά (μαζί με τα credits).

Ο Chad Stahelski μίλησε μεταξύ άλλων για την κυκλοφορία της ταινίας σε 4K Ultra HD και Blu-ray και δήλωσε ότι έχει σχεδόν τελειώσει με τη νέα έκδοση που θα φέρει νέες σκηνές.

Ναι, δουλεύω στο Director’s Cut, το οποίο έχουμε σχεδόν τελειώσει. Υπάρχουν περίπου 10 με 15 λεπτά με παραπάνω σκηνές που βάλαμε. Κόψαμε ένα μεγάλο κομμάτι του Βερολίνου, έναν ολόκληρο χαρακτήρα που ονομάζεται “The Frau”, που έχει μια πολύ αστεία σκηνή με τον John, αλλά και μία σκηνή ανάμεσα σε αυτόν και στον Tracker. Βάλαμε και μερικές άλλες action σκηνές.

Υπήρξαν πράγματα που βγάλαμε επειδή δεν ταίριαζαν με τον ρυθμό. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι εξαιρετικά και ποιοτικά, μου άρεσαν οι χορογραφίες και αυτοί οι χαρακτήρες, αλλά απλώς δεν τις βάλαμε γιατί χαλούσαν τον ρυθμό της ταινίας και δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να τα βάλω όλα σε μία ταινία 2 ωρών και 38 λεπτών.

Το John Wick: Chapter 4 γνώρισε τεράστια επιτυχία σε έσοδα, αφού ξεπέρασε τα 430 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με ένα budget που άγγιζε τα 100 εκατομμύρια.

Το John Wick franchise ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο στο box office

Το John Wick θα μεγαλώσει, αφού θα αποκτήσει την πρώτη spin-off σειρά του ονόματι Ballerina με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas. Το πολυαναμενόμενο γένους θηλυκού spinoff των John Wick θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου του 2024. Σε αυτή την ταινία, η de Armas θα υποδυθεί την μια εκτελεστή που εκπαιδεύτηκε με τις παραδόσεις της Ruska Roma, της φατρίας που παίζει σημαντικό ρόλο στο John Wick 4. Η de Armas δε θα είναι μόνη της καθώς θα εμφανιστεί στο πλάι της ο Keanu Reeves ως John Wick.

Επίσης, ετοιμάζεται η πρώτη τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε αυτό το σύμπαν και θα παίξει στο Amazon Prime Video. Ο λόγος γίνεται για το The Continental που θα επικεντρώνεται στον νεαρό Winston Scott.