Ο Chris Hemsworth κάνει ASMR και σας δείχνει πως γίνονται τα ηχητικά εφέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Και προωθεί παράλληλα το Extraction 2 του Netflix
16 Ιουνίου 2023 00:47
Ο Chris Hemsworth κάνει ASMR και σας δείχνει πως γίνονται τα ηχητικά εφέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ανέβασε ένα νέο βίντεο για να προωθήσει το Extraction 2 με τον Chris Hemsworth, αλλά όχι, δεν είναι κάποια σκηνή δράσης, ούτε κάποιο νέο trailer για την ταινία. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημό κανάλι “Still Watching Netflix”, ο Hemsworth προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει με το δικό του ASMR.

Ο πρωταγωνιστής του Extraction 2 προσπαθεί μέσα από αυτό το ASMR βίντεο να σας παρουσιάσει πως γίνονται τα ηχητικά εφέ στις σκηνές δράσης της ταινίας, χρησιμοποιόντας διάφορα αντικείμενα και φαγητά. Για παράδειγμα, το ASMR ξεκινάει με εκείνον -με ένα πλήρως τρολ ύφος- να προσπαθεί να σας δείξει πως ακούγεται ο ήχος όταν σπάει το χέρι ενός εχθρού στην ταινία. Αυτό το κάνει καθώς προσπαθεί να κόψει στα δύο ένα σέλινο.  

Στη συνέχεια φοράει ένα μαύρο γάντι και σας δείχνει πώς γίνεται το ηχητικό εφέ της μπουνιάς. Εκείνος φαίνεται να χτυπάει μία μπριζόλα με το γάντι και έτσι δημιουργείται αυτός ο ήχος.

Δείτε το ASMR βίντεο παρακάτω:

 

Η επίσημη σύνοψη του Extraction 2 αναφέρει: Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Hemsworth ξανασμίγει με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή υπογράφει η AGBO των Joe και Anthony Russo, και το σενάριο ο Joe Russo. Η Golshifteh Farahani επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, συμπρωταγωνιστώντας με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 16 Ιουνίου.