Το Scream 5 θα σπείρει τον τρόμο πολύ σύντομα στο Netflix

Έρχεται σε λίγες μέρες στην υπηρεσία
14 Ιουνίου 2023 17:36
Το Scream 5 θα σπείρει τον τρόμο πολύ σύντομα στο Netflix

Το Netflix αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να κάνετε stream το Scream στην υπηρεσία του. Ο λόγος γίνεται για το Scream του 2022 και όχι για το 6ο μέρος που έπαιξε τον περασμένο Μάρτιο στους κινηματογράφους.

Έτσι, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την κατηγορία “New & Hot” στο Netflix, το Scream του 2022 θα καταφθάσει στην υπηρεσία στις 7 Ιουλίου. Το Scream έλαβε αρκετά θετικές κριτικές όταν κυκλοφόρησε από του Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett και κατάφερε να ξεπεράσει τα 130 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office με ένα σχετικά μικρό budget των 24 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η σύνοψη του Scream λέει τα εξής:

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.

Στο Scream παίζουν οι Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar, ενώ επιστρέφουν στους ρόλους τους και οι Courteney Cox, Neve Campbell, Marley Shelton και David Arquette.

Όλες οι ταινίες Scream από τη χειρότερη προς την καλύτερη.

Το Scream έπαιξε στους κινηματογράφους στις 13 Ιανουαρίου και αναμένεται να παίξει στο Netflix στις 7 Ιουλίου.