Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ πλήρωσε την αποζημίωση και αυτός θα τα δωρίσει όλα

Για να στηρίξει σκοπούς που πιστεύει
13 Ιουνίου 2023 18:17
Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ πλήρωσε την αποζημίωση και αυτός θα τα δωρίσει όλα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του μέσου TMZ, ο αστέρας του Hollywood, Johnny Depp, σκοπεύει να δωρίσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων που έλαβε ως αποζημίωση από την Amber Heard, έπειτα από τη νίκη του στη δίκη σχετικά με συκοφαντική δυσφήμιση.

Αναλυτικότερα, ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής έλαβε πρόσφατα την πληρωμή, σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν δημοσίευμα, η οποία καλύφθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία της Heard. Σύμφωνα με πηγές κοντά στον ηθοποιό, όλα τα χρήματα θα δοθούν άμεσα σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, ακούγεται πως ο Depp θέλει να στηρίξει πέντε σκοπούς που πιστεύει σθεναρά, δίνοντας από 200.000 δολάρια στο κάθε ίδρυμα. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, τα χρήματα θα δωριστούν για να στηρίξουν μια σειρά από σκοπούς, από τη βοήθεια παιδιών με βαριές ασθένειες και την παροχή στέγασης σε ιστορικά αδικημένες κοινότητες μέχρι παγκόσμιες προσπάθειες για τη διατήρηση των οικοσυστημάτων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι συγκεκριμένοι οργανισμοί που θα λάβουν τα χρήματα είναι πιθανότατα οι Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society και Amazonia Fund Alliance. Το Ίδρυμα Make-A-Film Foundation μοιάζει με το Make-A-Wish και δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά να εκπληρώσουν όνειρά τους στον κόσμο του κινηματογράφου, μια βιομηχανία στην οποία ο Depp έχει κάνει μια τρομερά επιτυχημένη καριέρα. Ως φόρο τιμής σε δύο προσωπικούς του ήρωες, τον Paul Newman και τον Marlon Brando, ο Depp θα στηρίξει τα The Painted Turtle και Tetiaroa Society αντίστοιχα, φιλανθρωπικά ιδρύματα στα οποία και οι δύο ηθοποιοί συνέβαλαν σημαντικά κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Το Red Feather και το Amazonia Fund Alliance έχουν δεσμευτεί να διατηρήσουν τον πολιτισμό και την κληρονομιά των ιθαγενών κοινοτήτων σε ολόκληρη την Αμερική, μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένων έργων υποδομής και καταφυγίων.

Για την ιστορία, ο Depp υποστήριξε από την πρώτη στιγμή πως ο στόχος του με τη δίκη ήταν να καθαρίσει το όνομά του και όχι να πλήξει οικονομικά τη Heard. Προφανώς, η απόφασή του να δωρίσει ολόκληρο το ποσό του διακανονισμού φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με αυτόν τον στόχο.