Η πρεμιέρα του The Flash στο Los Angeles είχε Ezra Miller, Ben Affleck και Jennifer Lopez (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες μέρες θα παίξει και στη χώρα μας
13 Ιουνίου 2023 15:25
Η πρεμιέρα του The Flash στο Los Angeles είχε Ezra Miller, Ben Affleck και Jennifer Lopez (ΒΙΝΤΕΟ)

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του The Flash στο Los Angeles, λίγες μέρες πριν φτάσει σε όλους τους κινηματογράφους παγκοσμίως. Εκεί βρέθηκε και ο Ezra Miller μετά από μήνες απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, ο οποίος μίλησε για τη φροντίδα και τη στήριξη που του έδωσε η Warner Bros. τους τελευταίους μήνες.

Ο Ezra Miller είναι το κεντρικό πρόσωπο στο The Flash, αφού υποδύεται τον κεντρικό ήρωα τον Barry Allen και φωτογραφήθηκε εχθές το βράδυ στο κόκκινο χαλί. Πριν από την προβολή της ταινίας, ο Miller ευχαρίστησε πολλούς ανθρώπους όπως τον σκηνοθέτη Andy Muschietti, τον Zach Snyder, το αφεντικό της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, αλλά και το νέο δίδυμο των DC Studios James Gunn και Peter Safran.

«Είμαι ευγνώμων για τη χάρη, τη διάκριση και τη φροντίδα όλων αυτών των ανθρώπων» είπε ο Ezra Miller και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στην αίθουσα. Πλάι του βρέθηκε και ο Ben Affleck, ο οποίος συνοδευόταν από την Jennifer Lopez.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πρεμιέρα του The Flash:

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει:

Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια.

Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 15 Ιουνίου.