Δείτε μία σκηνή από την ακατάλληλη για ανηλίκους κωμωδία της Jennifer Lawrence

Σύντομα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το No Hard Feelings
12 Ιουνίου 2023 19:03
Δείτε μία σκηνή από την ακατάλληλη για ανηλίκους κωμωδία της Jennifer Lawrence

Η Sony Pictures ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας κωμωδίας No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης), η οποία θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 22 Ιουνίου. Πρόκειται για τη νέα αυστηρώς ακατάλληλη κωμική ταινία με πρωταγωνίστρια την Jennier Lawrence των Hunger Games.

Είναι αυστηρώς ακατάλληλη διότι έχει λάβει R-rated πιστοποίηση, κάτι που σημαίνει ότι είναι ακατάλληλη για ανήλικους κάτω των 17 ετών. Η νέα σκηνή που κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της Sony Pictures στο YouTube, επικεντρώνεται στην Maddie, την χαρακτήρα της Lawrence, η οποία κοιτάζει για μία αγγελία. Αυτή η αγγελία είναι από δύο γονείς, οι οποίοι ψάχνουν μια γυναίκα για τον γιο τους, τον Percy που τον υποδύεται ο Andrew Barth Feldman.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το No Hard Feelings φαίνεται να αντλεί έμπνευση από μία πραγματική αγγελία που είχε ανέβει παλιότερα σε ένα site, όπου γονείς έψαχναν κοπέλα για τον γιο τους. Ωστόσο, δεν εξακριβώθηκε ποτέ εάν όντως ήταν μια αληθινή αγγελία ή όχι, αν και πολλοί πίστευαν το δεύτερο.

Δείτε μία σκηνή από το No Hard Feelings παρακάτω:

 

Η σύνοψη του No Hard Feelings λένε τα εξής:

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie (Lawrence) ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, Matthew Broderick, Laura Benanti, Ebon Moss-Bachrach, Andrew Barth Feldman και Scott MacArthur. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gene Stupnitsky, ο οποίος έχει γράψει επεισόδια για μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές, το The Office, ενώ δούλεψε στο παρελθόν και στα Good Boys, Bad Teacher, Year One, Hello Ladies, Trophy Wife και άλλα. Εκείνος βοήθησε και στο σενάριο του No Hard Feelings, μαζί με τον John Phillips (Dirty Grandpa).

Το No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης) θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 22 Ιουνίου.