Stan Lee: Συγκινεί το trailer του ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό πατέρα της Marvel

Έρχεται στο Disney Plus
09 Ιουνίου 2023 20:36
Stan Lee: Συγκινεί το trailer του ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό πατέρα της Marvel

Η Marvel κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το ντοκιμαντέρ του θρυλικού πατέρα των κόμικς, Stan Lee, το οποίο αναμένεται να παίξει μέσα από τη «συχνότητα» του Disney Plus μέσα στον Ιούνιο. Αυτό το ντοκιμαντέρ πρόκειται να σας παρουσιάσει όλη την ιστορία του από το πως ξεκίνησε, μέχρι και στη δημιουργία δεκάδων ηρώων που έγιναν πασίγνωστοι παγκοσμίως.

Στο ντοκιμαντέρ που αποτίει φόρο τιμής στον θρυλικό δημιουργό, θα δείτε και πολλά παρασκήνια από τις ταινίες της Marvel με τα cameos που έκανε, αλλά και από τη δημιουργία του κινηματογραφικού σύμπαντος του MCU που ξεκίνησε το 2008.

Επίσης, θα παρακολουθήσετε και συνεντεύξεις που είχε δώσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και πώς ξεκίνησε να γράφει κόμικς. Στο trailer ακούγονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Αυτό που προσπάθησαν να κάνω, είναι να γράψω ιστορίες που εγώ ο ίδιος θα ήθελα να διαβάζω. Δεν είχαμε λεφτά τότε, αλλά διάβαζα ό,τι έπεφτε στα χέρια μου και φίλε, ένιωθα ότι μπορούσα να πάω οπουδήποτε.

Λίγα λόγια για τον Stan Lee

Πρόκειται για τον άνθρωπο που συνδημιούργησε τους Spider-Man, X-Men, Thor, Iron Man, Black Panther, Hulk, Daredevil, The Fantastic Four και πολλούς ακόμη σούπερ ήρωες. Ξεκίνησε να εργάζεται στη βιομηχανία των comics το 1939 και από το 1961, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του Jack Kirby και Steve Ditko, κατάφεραν να χτίσουν την αυτοκρατορία των comics που είναι γνωστή σήμερα η Marvel.

100 χρόνια Stan Lee: Η Disney ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό πατέρα της Marvel

Το 2009 η Walt Disney εξαγόρασε την Marvel Entertainment για το ποσό των $4 δισεκατομμυρίων. Έκτοτε οι ταινίες με πρωταγωνιστές χαρακτήρες όπως τους Avengers αποτελούν μερικές από τις πιο εμπορικά επιτυχημένες όλων των εποχών. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τόσο με την όραση όσο και με το αναπνευστικό του. Το 2017 μάλιστα έχασε τη γυναίκα του σε ηλικία 69 ετών.

Ο Stan Lee έφυγε από τη ζωή στις 12 Νοεμβρίου του 2018.

Το Stan Lee θα παίξει στο Disney Plus στις 16 Ιουνίου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε το επίσημο trailer.