Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Ο Schwarzenegger έχει τη δική του απάντηση

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για το θάνατο
07 Ιουνίου 2023 18:19
Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Ο Schwarzenegger έχει τη δική του απάντηση

Ο ηθοποιός και πρώην bodybuilder, Arnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) έδωσε πρόσφατα μια νέα συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο και το τι πιστεύει ότι γίνεται ότι πεθαίνουμε.

Μιλώντας μαζί με τον Danny DeVito στο Interview Magazine, ο Schwarzenegger έδωσε μια αρκετά μεγάλη απάντηση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι εκείνος δεν αισθάνεται «ΟΚ» με το θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, ο σταρ του Terminator είπε απλώς ότι τα σώματά μας καταρρέουν και αυτό είναι όλο. Όσον αφορά για το πνεύμα, είπε ότι δεν είναι ειδικός να μιλήσει για τέτοια πράγματα.

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με την ψυχή και όλα αυτά τα πνευματικά πράγματα στα οποία δεν είμαι ειδικός, αλλά ξέρω ότι όσον αφορά το σώμα μας, όπως δηλαδή βλέπουμε ο ένας τον άλλον τώρα, δεν θα ξαναδούμε ποτέ ο ένας τον άλλον έτσι.

Η ιδέα να ξανά δούμε αγαπημένα πρόσωπα στον παράδεισο ακούγεται τόσο ωραία, αλλά είναι φαντασίωση. Η πραγματικότητα είναι ότι δε θα ξανά δούμε ο ένας τον άλλον αφού φύγουμε (πεθάνουμε εννοεί). Αυτό είναι το λυπηρό μέρος. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται άνετα με το θάνατο, αλλά εγώ όχι. Επειδή θα μου λείψουν τα πάντα…Το να κάθομαι μαζί σου, εδώ, τώρα, θα φύγει αυτό μια μέρα;

Δεν ξέρω τι παίζει εδώ, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι μια πραγματικότητα και πραγματικά με εξοργίζει…

O Arnold Schwarzenegger θα παίξει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Από την άλλη, ο DeVito απάντησε στην ερώτηση λέγοντας ότι ο παράδεισος είναι ένας μέρος στο μυαλό του και βάζει ανθρώπους που αγάπησε πολύ και έκαναν τη διαφορά στη ζωή του.

Ο Schwarzenegger παίζει αυτόν τον καιρό σε μία νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix ονόματι FUBAR, η οποία έχει γνωρίσει και μεγάλη επιτυχία στην υπηρεσία.