Αλλάζει ο τίτλος του Captain America 4 - Teaser εικόνα με Harrison Ford και Anthony Mackie

Ξεχάστε το “Captain America: New World Order“
06 Ιουνίου 2023 16:46
Αλλάζει ο τίτλος του Captain America 4 - Teaser εικόνα με Harrison Ford και Anthony Mackie

Το Captain America: New World Order δεν υπάρχει πλέον. Τουλάχιστον όσον αφορά τον τίτλο της πολυαναμενόμενης ταινίας, μιας και η Marvel Studios ανακοίνωσε επίσημα την αλλαγή του τίτλου της, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη solo ταινία του Anthony Mackie, όντας ο νέος Captain America του MCU. 

Μέσα από τη σχετική ανακοίνωση στα social media η Marvel Studios γνωστοποίησε ότι η ταινία θα ονομάζεται πλέον "Captain America: Brave New World", διατηρώντας φυσικά την ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 3 Μαίου του 2024. Επίσημα η Marvel δεν εξήγησε τους λόγους πίσω από την μετονομασία, αλλά το γεγονός πως ο τίτλος αναφερόταν στην περιβόητη θεωρία συνωμοσίας περί "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ίσως να ήταν ένας από αυτούς, όπως επισημαίνουν διάφορες γλώσσες στα social media και τα μέσα του εξωτερικού. 

Ωστόσο η ανακοίνωση του νέου τίτλου επιφύλασσε και μια πρώτη επίσημη φωτογραφία από τα γυρίσματα με τον Anthony Mackie να φοράει τη νέα στολή του Captain America, μαζί με τον 81χρονο Harrison Ford, ο οποίος θα υποδύεται τον Thaddeus "Thunderbolt" Ross. Φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό λένε πως βάσει της πλοκής του "Brave New World" ο Ross του Χάρισον Φορντ θα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Δείτε το στιγμιότυπο του Captain America: Brave New World

Δείτε το νέο λογότυπο της ταινίας: 

Το cast της ταινίας απαρτίζουν οι: Anthony Mackie ως Captain America/Sam Wilson, Carl Lumbly ως Isaiah Bradley, Danny Ramirez ως ο νέος Falcon, Shira Haas (Unorthodox, Netflix) ως την πρώτη ισραηλινής καταγωγής superhero/mutant, ονόματι Sabra, Tim Blake Nelson (Watchmen HBO) ως "The Leader", Liv Tyler ως Betty Ross και Harrison Ford ως Στρατηγός Thaddeus "Thunderbolt" Ross. 

Τη σκηνοθεσία του "Captain America: New World Order" έχει αναλάβει ο Julius Onah (The Cloverfield Paradox), σε σενάριο των Malcolm Spellman (Falcon and the Winter Soldier) και Dalan Musson

Το Captain America: Brave New World είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024.