O Quentin Tarantino αποκαλύπτει την υπόθεση της 10ης και τελευταίας ταινίας του

Αυτό είναι το The Movie Critic
26 Μαΐου 2023 00:03
O Quentin Tarantino αποκαλύπτει την υπόθεση της 10ης και τελευταίας ταινίας του

Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει την 10η και τελευταία -όπως λέει ο ίδιος- ταινία του και μόλις αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για την υπόθεσή της. Το νέο φιλμ του διάσημου σκηνοθέτη θα ονομάζεται The Movie Critic και θα επικεντρώνεται σε έναν κριτικό στην Καλιφόρνια των ‘70s όπως λέει στο Deadline.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Tarantino, η νέα του ταινία, της οποίας το pre-production θα ξεκινήσει σύντομα, λαμβάνει χώρα στην καλιφόρνια του 1977 και θα επικεντρωθεί σε έναν τύπο που «έζησε πραγματικά», αλλά δεν έγινε ποτέ διάσημος. Ωστόσο, εκείνος συνήθιζε να γράφει κριτικές σε περιοδικό πορνό.

Το The Movie Critic διαδραματίζεται στην Καλιφόρνια του 1977 και βασίζεται σε έναν τύπου που δεν έγινε ποτέ διάσημος και συνήθιζε να γράφει κριτικές για ταινίες πορνό. Ήταν γνωστός αν διάβαζες τέτοια περιοδικά.

Μάλιστα, μια από τις δουλειές που έκανε ο Tarantino ως έφηβος ήταν να βάζει περιοδικά πορνό σε αυτόματους πωλητές. Εκείνος δεν αποκάλυψε ποια περιοδικά έβαζε στους αυτόματους πωλητές, αλλά στην ταινία, το περιοδικό θα ονομάζεται “The Popstar Pages”.

Αυτός ο τύπος έγραφε για mainstream ταινίες και ήταν πολύ καλός. Ήταν τόσο κυνικός όσο και διάολος. Ήταν πολύ αγενής, ξέρεις. Έβριζε. Έγραφε σα να ήταν 55 χρονών, αλλά ήταν σχεδόν 30. Πέθανε λίγο μετά τα 30. Δεν ήταν ξεκάθαρο γιατί, αλλά σύμφωνα με έρευνα που έκανα, νομίζω είχε θέματα αλκοολσιμού.

Ο διάσημος σκηνοθέτης δήλωσε πρόσφατα ότι ζούμε στη χειρότερη δεκαετία του σινεμά, σε έναν “δημιουργικό αχταρμά“.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι οι εννέα ταινίες του Tarantino είναι οι εξής: Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill Vol. 1 και Vol. 2 (θεωρείται σαν μία), Death Proof, Inglorious Basterds, Django Unchained, The Hateful Eight και Once Upon a Time in Hollywood.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.