Problemista: Η νέα κωμωδία της A24 με την Tilda Swinton του Suspiria αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει σε ορισμένους κινηματογράφους μέσα στο καλοκαίρι
24 Μαΐου 2023 16:47
Problemista: Η νέα κωμωδία της A24 με την Tilda Swinton του Suspiria αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η A24 έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Problemista, το οποίο έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία από τον Julio Torres (Saturday Night Live, Boy Band) με πρωταγωνιστή εκείνον και την Tilda Swinton του Suspiria.

Η A24 δήλωσε τα εξής για το εν λόγω φιλμ: Το αμερικανικό όνειρο παίρνει μια εντελώς νέα μορφή. Από το μυαλό του Julio Torres έρχεται το Problemista, μια ξεκαρδιστική και εγκάρδια κωμωδία για το να ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα και να τα καταφέρνεις στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτή την ταινία θα δείτε και τους RZA, Isabella Rossellini, Catalina Saavedra, James Scully, Laith Nakli, Spike Einbinder, Logan J. Alarcon-Poucel, Greta Lee, Larry Owens, Glo Tavarez, Kelly McCormack, Eudora Peterson, Ronald Peet, Greta Titelman και άλλους.

Ο Torres υποδύεται τον Alejandro, έναν επίδοξο σχεδιαστή παιχνιδιών από το El Salvador που προσπαθεί να ζήσει στη Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα η visa εργασίας του πρόκειται να λήξει. Εκείνος είναι πλέον σε απόγνωση, αλλά θα βρει τη βοήθεια στα μάτια της Elizabeth (Swinton), όπου θα τον βάλει στον κόσμο της τέχνης.

Το Problemista θα παίξει σε ορισμένους κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.