Θα βγει sequel για την ταινία “Τα Πάντα Όλα“; Η Michelle Yeoh απαντά εμφατικά

“Θα ήταν σα να κάναμε το ίδιο πράγμα“
23 Μαΐου 2023 11:12
Θα βγει sequel για την ταινία “Τα Πάντα Όλα“; Η Michelle Yeoh απαντά εμφατικά

Με το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου στο τσεπάκι της πλέον η Michelle Yeoh έχει εδραιωθεί ως μια μεγάλου βεληνεκούς ηθοποιός και Χολιγουντιανή σταρ, κάτι που το οφείλει στην ταινία "Everything Everywhere All At Once" των Daniels, σε παραγωγή της Α24

Η 60χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών 2023 και μίλησε στο Variety για διάφορα θέματα, όπως τους ρόλους που την προτείνουν, την κατάσταση του σινεμά, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρξει sequel για το "Τα Πάντα Όλα", δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε σε όλα τα μήκη της. Εκεί η Yeoh έδωσε μια εμφατική απάντηση ξεκαθαρίζοντας μια για πάντα το ενδεχόμενο ενός "Τα Πάντα Όλα 2" λέγοντας: "Δεν πρόκειται να υπάρξει sequel. Θα κάναμε απλώς το ίδιο πράγμα." 

Μίλησε επίσης και για τις μεγάλου budget ταινίες και την εμμονή κάποιων στούντιο πως το CGI θα τα κάνει όλα καλύτερα: "Υπάρχουν ταινίες μεγαθήρια που υφίστανται τρομερές χασούρες, αλλά συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο πράγμα", δήλωσε η Yeoh. "Είναι τα στούντιο που πιστεύουν ότι αυτή είναι η ζώνη άνεσής τους: σε αυτές τις ταινίες, οι προϋπολογισμοί γίνονται μεγαλύτεροι και αισθάνονται ότι η περισσότερη βία, το περισσότερο CGI θα τις κάνει καλύτερες, μόνο που η αλήθεια είναι ότι δεν είναι έτσι. Είναι πραγματικά η αφήγηση της ιστορίας. Στο "Everything Everywhere All At Once", παρόλο που ταξιδέψαμε στο multiverse, το κύριο θέμα ήταν η αγάπη".

Αξίζει να αναφέρουμε πως με budget περίπου $25 εκατομμυρίων το κατόρθωμα των Daniels έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία της A24, με πάνω από $140 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Στην επική και θεότρελη multiverse περιπέτεια των σκηνοθετών Daniel Kwan και Daniel Scheinert, έπαιξαν επίσης οι Ke Huy Quan και Jamie Lee Curtis, οι οποίοι επίσης βραβεύτηκαν με τα Όσκαρ Β' Ανδρικού και Β' Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα, ενώ το cast συμπλήρωσαν οι Stephanie Hsu, Jenny Slate, Harry Shum Jr. και James Hong.

Η Yeoh έχει μερικά projects όπου θα τη δούμε σύντομα όπως τη σειρά "American Born Chinese" στο Disney Plus, εκεί όπου συμπρωταγωνιστεί με τους υπόλοιπους του "Everything", δηλαδή τον Ke Huy Quan και την Stephanie Hsu. Καθώς και την επιστροφή της στο Star Trek ως Emperor Philippa Georgiou στη σειρά Star Trek: Section 31. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία "A Haunting in Venice" μαζί με τον Kenneth Branagh, αλλά και στις ταινίες "Wicked". 

Η ταινία "Τα Πάντα Όλα" σάρωσε στα φετινά Όσκαρ αποσπώντας 7 χρυσά αγαλματίδια (από 11 υποψηφιότητες) σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες κιόλας, αυτές των Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Γυναικείου και Β' Ανδρικού ρόλου.