The Color Purple: Το remake έρχεται με μιούζικαλ διαθέσεις - Δείτε το trailer

Μια φρέσκια εκδοχή της κλασικής ταινίας του 1985
23 Μαΐου 2023 08:59
The Color Purple: Το remake έρχεται με μιούζικαλ διαθέσεις - Δείτε το trailer

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το trailer του "The Color Purple" δίνοντας έτσι μια πρώτη χορταστική ματιά στη νέα βερσιόν που πρακτικά είναι remake της κλασικής ομώνυμης ταινίας του 1985, όπου τότε πρωταγωνίστησαν η Whoopi Goldberg και η Oprah Winfrey. Τώρα, η Winfrey είναι παραγωγός στην ταινία που την έκανε πασίγνωστη στο ευρύ κοινό, μαζί με τον Steven Spielberg και τον θρύλο της μουσικής, Quincy Jones.

Σχεδόν 40 χρόνια μετά το remake έρχεται δια χειρός Blitz Bazawule (Black is King) με μιούζικαλ διάθεση, εντυπωσιακή και μεγαλοπρεπής καλλιτεχνική διεύθυνση και σκηνικά και ένα δυνατό cast με αρκετά γνωστά ονόματα. Η Fantasia Barrino κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στο ρόλο της πρωταγωνίστριας και μαζί της παίζουν οι: Halle Bailey (The Little Mermaid), Colman Domingo (Ma Rainey's Black Bottom, Euphoria), Taraji P. Henson (“What Men Want,” “Hidden Figures”), Danielle Brooks (“Peacemaker,” “Orange Is the New Black”), Aunjanue Ellis-Taylor (“King Richard,” “If Beale Street Could Talk”), Corey Hawkins (“In the Heights,” “BlacKkKlansman”), και η r'n'b τραγουδίστρια H.E.R. (“Judas and the Black Messiah,” “Beauty and the Beast: A 30th Celebration”).

Δείτε το trailer του The Color Purple

Το cast συμπληρώνουν οι: Louis Gossett Jr, David Alan Grier, Ciara, Phylicia Pearl Mpasi, Tamala J. Mann, Stephen Hill, Jon Batiste και Elizabeth Marvel

Το σενάριο είναι του Marcus Gardley ("Maid", "The Chi"), βασισμένο στο μυθιστόρημα της Alice Walker και στο θεατρικό μιούζικαλ, σε βιβλίο (του θεατρικού μιούζικαλ) της Marsha Norman, με τη μουσική και τους στίχους των Brenda Russell, Allee Willis και Stephen Bray. Πίσω από την κάμερα είναι ο φωτογράφος Dan Laustsen (The Shape of Water, John Wick Chapter 4). 

Το The Color Purple θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο από τις 18 Ιανουαρίου του 2024