Η Dua Lipa θα τραγουδήσει για την Barbie της Margot Robbie (ΒΙΝΤΕΟ)

Το soundtrack θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή
22 Μαΐου 2023 18:29
Η Dua Lipa θα τραγουδήσει για την Barbie της Margot Robbie (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Barbie θα παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Ιούλιο και φαίνεται ότι το επίσημο soundtrack της ταινίας θα υπογράψει η διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa.

Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή 26 Μαίου θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι που ονομάζεται “Dance the Night” και θα είναι το κεντρικό theme για την ταινία της Barbie με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι η Dua Lipa θα βρίσκεται κανονικά στο cast και κατά πάσα πιθανότητα θα ερμηνεύσει το εν λόγω τραγούδι και μέσα στην ταινία.

Τα νέα έφερε στη δημοσιότητα η ίδια η Dua Lipa μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπου κάνει tease με ένα πολύ μικρό βίντεο το τραγούδι και μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Η επίσημη σύνοψη της Barbie αναφέρει τα εξής:

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Kingsley Ben-Adir, Helen Mirren, Dua Lipa, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Scott Evans, Sharon Rooney, Hari Nef, Jamie Demetriou, Ana Cruz Kayne και Rhea Perlman.

Το Barbie θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου.