Chris Hemsworth για Extraction 2: “Τα δυσκολότερα stunts που έχω κάνει ποτέ”

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το sequel
21 Μαΐου 2023 12:05
Chris Hemsworth για Extraction 2: “Τα δυσκολότερα stunts που έχω κάνει ποτέ”

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα παίξει στο Netflix μέσα στον Ιούνιο και όπως φαίνεται αυτή ήταν η δυσκολότερη δουλειά του Chris Hemsworth. Παρόλο που έχει παίξει σε πάρα πολλές ταινίες της Marvel, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο Total Film και δήλωσε ότι ο πήχης στο sequel του Extraction έχει ανέβει.

Είναι το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Δεν υπερβάλλω καθόλου” δήλωσε ο Hemsworth για το ρόλο του ως Tyler Rake και απευθύνεται σε όλα αυτά τα “stunts” που χρειάστηκε να κάνει στα γυρίσματα.

Στο τέλος μιας σκηνής αναπνέεις λες και δεν ανέπνεες πριν και όλοι πέφτουν στα γόνατα. Αλλά αυτό είναι ικανοποιητικό. Θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό και σε κάποια ταινία της Marvel εάν φυσικά έκανα κάποια άλλη.

Μάλιστα, στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, ο Hemsworth δείχνει αρκετά ταλαιπωρημένος με εκείνον να λέει ότι εκείνη η σεκάνς ήταν πολύ δύσκολη για να την γυρίσουν.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Το Extraction 2 θα περιλαμβάνει μια one-take σκηνή, συνεχιζόμενης λήψης δηλαδή, που θα διαρκεί 14 ολόκληρα λεπτά! Πρόκειται να σπάσει δηλαδή το ρεκόρ της προηγούμενης αντίστοιχης one-take σκηνής της πρώτης ταινίας κατά 2 λεπτά. "Δεν το έχουμε χρονομετρήσει αλλά είναι κάπου εκεί" είπε πρόσφατα ο Joe Russo, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εν λόγω σκηνή θα λαμβάνει χώρα σε ένα χιονισμένο σκηνικό πάνω σε ένα τρένο και θα περιλαμβάνει και ένα επιθετικό ελικόπτερο.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Sam Hargrave θα βρίσκεται και πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας, ενώ είναι μια χολιγουντιανή παραγωγή της AGBO των Joe και Anthony Russo, ενώ ο Joe έγραψε και το σενάριο. Επίσης, θα δείτε και πάλι την Golshifteh Farahani, μαζί με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

To Extraction 2 με τον Chris Hemsworth θέλει να μας αφήσει άφωνους με μια σκηνή του

Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν οι Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Πότε θα παίξει το Extraction 2;

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα παίξει στο Netflix στις 16 Ιουνίου.