Mortal Kombat 2: Αυτή είναι Jade της νέας ταινίας

Την είχατε δει πρόσφατα στο Chilling Adventures of Sabrina του Netflix
20 Μαΐου 2023 14:40
Mortal Kombat 2: Αυτή είναι Jade της νέας ταινίας

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Karl Urban θα είναι ο κινηματογραφικός Johnny Cage στο Mortal Kombat 2 και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για μία ακόμη χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, μάθαμε ποια θα είναι η Jade στο sequel του Mortal Kombat. Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, η Tati Gabrielle, την οποία θα θυμάστε από το Chilling Adventures of Sabrina και το YOU του Netflix θα παίξει την Jade στη νέα ταινία. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Jade είναι μια δολοφόνος και “bodyguard” της Kitana. Η Jade έκανε την εμφάνισή της στα παιχνίδια στο Mortal Kombat II.

Εκείνη λοιπόν βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει και κλείσει το ρόλο της. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Simon McQuoid θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel, ενώ ο Jeremy Slater των Moon Knight και The Exorcist πρόκειται να γράψει το σενάριο.

Το cast της sequel ταινίας γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει επίσης τους Lewis Tan ως Cole Young, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Sub-Zero, Mehcad Brooks ως Jax, Jessica MacNamee ως Sonya Blade και Hiroyuki Sanada ως Scorpion.

Η πρώτη ταινία Mortal Kombat που αποτέλεσε reboot των ταινιών του 1995 και 1997, κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας στο HBO Max και αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες σε προβολές για τη Warner. Πριν καιρό είχε γίνει γνωστό πως στα σχέδια της Warner για το κινηματογραφικό μέλλον του Mortal Kombat δεν αποκλείεται ένα σύμπαν ταινιών αλά MCU.

Το Mortal Kombat 2 δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.