Beetlejuice 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και οι πρώτες εικόνες είναι εδώ

Με την Winona Ryder
19 Μαΐου 2023 15:36
Beetlejuice 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και οι πρώτες εικόνες είναι εδώ

Το γυρίσματα του Beetlejuice 2 (Ο Σκαθαροζούμης 2) του Tim Burton έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες.

Ο φακός κατέγραψε την Winona Ryder του Stranger Things κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, εντελώς μεταμφιεσμένη για τις ανάγκες του ρόλου μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, εκείνη θα επιστρέψει κανονικά στο sequel μετά από πολλά χρόνια και θα την δείτε και πάλι στο ρόλο της Lydia Deetz.

Οι πρώτες εικόνες έγιναν viral στο Twitter και δημοσιεύτηκαν από τον λογαριασμό “Epic Film Guys” και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Πρόσφατα μάθαμε ότι και η Monica Bellucci (Μόνικα Μπελούτσι) θα βρίσκεται στο cast της ταινίας και θα υποδυθεί τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη του Michael Keaton. Επίσης, θα εμφανιστεί η Jenna Ortega που πρόσφατα απολαύσατε στο Wednesday του Netflix, αλλά και στο Scream VI. Εκείνη θα είναι η κινηματογραφική κόρη της Winona Ryder. Και ο Justin Theroux θα εμφανιστεί στην ταινία, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος που θα παίξει.

Ο Burton θα είναι ο σκηνοθέτης, σε ένα σενάριο που έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

To Beetlejuice 2 συζητιέται μεταξύ των δημιουργών εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και επισημοποιήθηκε ότι θα είναι κανονική συνέχεια που θα λαμβάνει χώρα σχεδόν 30 χρόνια μετά το πρωτότυπο φιλμ του Burton.

Το Beetlejuice επικεντρώθηκε στους Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) και Lydia Deetz (Ryder), οι οποίοι κατοικούν σε ένα σπίτι που προηγουμένως έμεναν οι Maitlands (Alec Baldwin και Geena Davis). Οι Maitlands πέθαναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά οι στοιχειωμένοι εαυτοί τους ήθελαν να ξανακατοικήσουν στο πρώην σπίτι τους, προσλαμβάνοντας τον Beetlejuice (Keaton), έναν "βιο-εξορκιστή", για να τρομάξει τους Deetzes.

Το Beetlejuice 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.