Extraction 2: Χαμός γίνεται στο επίσημο trailer του sequel με τον Chris Hemsworth

Η φυγάδευση επιστρέφει στο Netflix τον Ιούνιο
16 Μαΐου 2023 19:14
Extraction 2: Χαμός γίνεται στο επίσημο trailer του sequel με τον Chris Hemsworth

Πιστό στην υπόσχεσή του, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Chris Hemsworth, στο ρόλο του Tyler Rake.

“Ετοιμαστείτε για την περιπέτεια της ζωής σας” γράφει η streaming πλατφόρμα στην επίσημη λεζάντα του trailer και δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του Extraction 2:

 

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Sam Hargrave θα βρίσκεται και πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας, ενώ είναι μια χολιγουντιανή παραγωγή της AGBO των Joe και Anthony Russo, ενώ ο Joe έγραψε και το σενάριο. Επίσης, θα δείτε και πάλι την Golshifteh Farahani, μαζί με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν οι Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα παίξει στο Netflix στις 16 Ιουνίου.