Τομ Χανκς: Παραδέχεται ότι δεν είναι πάντα στις καλές του στα γυρίσματα

¨Κανείς δεν είναι πάντα στα καλύτερά του“ εξομολογείται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός
15 Μαΐου 2023 14:33
Τομ Χανκς: Παραδέχεται ότι δεν είναι πάντα στις καλές του στα γυρίσματα

Ο Tom Hanks εκτός από ένας θρυλικός ηθοποιός και βραβευμένος δυο φορές με βραβείο Όσκαρ, θεωρείται και ως ένα από πιο καλά παιδιά του Χόλιγουντ. Ωστόσο ακόμη και τα καλά παιδιά έχουν τις κακές τους μέρες, όπως παραδέχτηκε ο ηθοποιός των "Terminal" και "Forrest Gump". 

Ο 66χρονος αστέρας του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι μπορεί να γίνει..."πραγματικός εφιάλτης" στα κινηματογραφικό πλατό, στο πλαίσιο της προώθησης του πρώτου του βιβλίου με τίτλο "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece", ένα μυθιστόρημα το οποίο αντλεί ιστορίες από την καριέρα του. 

Η πλοκή του βιβλίου του περιγράφει τα γυρίσματα μιας ταινίας με πρωταγωνιστεί έναν αλαζονικό άνδρα ηθοποιό, ο οποίος συνεχώς καθυστερεί και διασπά το πλατό με τον εγωκεντρισμό του, κάτι για το οποίο ο Χανκς δηλώνει "ένοχος". 

"Έχω τραβήξει κάθε μία από αυτές τις συμπεριφορές ο ίδιος σε ένα σετ», είπε ο Χανκς στο BBC. «Δεν είναι όλοι στα καλύτερά τους κάθε μέρα σε ένα κινηματογραφικό πλατό. Πέρασα δύσκολες μέρες προσπαθώντας να γίνω επαγγελματίας όταν η ζωή μου κατέρρεε με διάφορους τρόπους και η απαίτηση για μένα εκείνη τη μέρα ήταν να είμαι αστείος, γοητευτικός και στοργικός και ήταν τα τελευταία πράγματα που ένιωθα".

Ωστόσο, υπάρχει ένα αρχικό «βασικό αμάρτημα» που δεν θα διαπράξει ποτέ και είναι η καθυστέρηση. "Αυτό που δεν μπορεί να συμβεί σε μια ταινία είναι ότι κάποιος δεν μπορεί να παίζει με τον χρόνο ή με τη διάρκεια του γυρίσματος ή με το budget", είπε ο Χανκς. "Αυτό είναι ένα βαρύτατο αμάρτημα στην κινηματογραφική βιομηχανία. Θα εκπλαγείτε με το πόσοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μπορούν να ξεφύγουν με αυτό, και τους λένε ότι μπορούν να ξεφύγουν, επειδή κουβαλούν την ταινία στους ώμους του".

Η πιο πρόσφατη ταινία του Hanks είναι το "A Man Called Otto", ενώ αναμένεται να τον δούμε στο "Asteroid City" σκηνοθεσίας Wes Anderson πλάι σε ένα εντυπωσιακό all-star cast ηθοποιών. 

Το περασμένο Πάσχα κιόλας ο Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον έκαναν Πάσχα στην Ελλάδα, καθώς ανέβασαν τις στιγμές της Ανάστασης στον λογαριασμό της στο Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Tags: