Ταινία τρόμου ετοιμάζουν οι σκηνοθέτες των Scream με ένα δυνατό καστ ανερχόμενων ηθοποιών

Ένα από τα νέα monster movies της Universal Pictures
13 Μαΐου 2023 11:16
Ταινία τρόμου ετοιμάζουν οι σκηνοθέτες των Scream με ένα δυνατό καστ ανερχόμενων ηθοποιών

Το τρίδυμο των σκηνοθετών "Radio Silence" που επανάφεραν με τεράστια επιτυχία τις ταινίες Scream στις κινηματογραφικές αίθουσες ετοιμάζουν τώρα μια ταινία τρόμου για χάρη της Universal Pictures. 

Τώρα μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του Variety για τις νέες προσθήκες του cast, που ενισχύουν τα ονόματα των ανερχόμενων ηθοποιών σε αυτό. Συγκεκριμένα οι Kathryn Newton (Freaky, Ant-Man and the Wasp: Quantumania), Angus Cloud (Euphoria) και Will Catlett συμφώνησαν να παίξουν στην ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής "monster movie" της Universal, η οποία έχει τοποθετηθεί στο καλεντάρι των κυκλοφοριών για τις 19 Απριλίου του 2024

Ήδη γνωρίζουμε πως θα πρωταγωνιστούν σε αυτή την ταινία η Melissa Barrera (που ήταν η σταρ του Scream VI), μαζί με τους Alisha Weir, Dan Stevens και Kevin Durand. Οι Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillet και Chad Villela που αποτελούν τους "Radio Silence", θα σκηνοθετήσουν φυσικά την ατιτλοφόρητη αυτή ταινία σε σενάριο του Stephen Shields. 

Όσον αφορά το ύφος της και που θα κινείται, αυτή η monster ταινία της Universal θα είναι στο στιλ του "Renfield" και του "The Invisible Man", προσφέροντας διαφορετικές και μοναδικές οπτικές σε θρυλικά τέρατα του σινεμά που διαθέτει στον κατάλογό της. Μάλιστα, τονίζεται ότι αυτές οι ταινίες μεταξύ τους δε θα αποτελούν μέρος κάποιου σύμπαντος.