The Meg 2: Ο Jason Statham επιστρέφει και τα βάζει με αρχαίους καρχαρίες - Δείτε το trailer

Προϊστορικοί καρχαρίες εναντίον Statham σε ένα τρελό blockbuster θαλάσσιου τρόμου
09 Μαΐου 2023 14:09
The Meg 2: Ο Jason Statham επιστρέφει και τα βάζει με αρχαίους καρχαρίες - Δείτε το trailer

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο trailer του The Meg 2: The Trench -όπως θα τιτλοφορείται επίσημα το sequel της θεότρελης ταινίας τρόμου, το οποίο είχε προβληθεί πριν μερικές εβδομάδες κεκλεισμένων των θυρών στη CinemaCon 2023. 

Στην πρώτη χορταστική ματιά στο sequel του The Meg, ο Jason Statham επιστρέφει πιο αποφασισμένος απο ποτέ για να τα βάλει με προϊστορικούς κολοσσιαίους καρχαρίες, οι οποίοι απειλούν τις παραλίες. Μόνο που αυτή τη φορά θα έχει στο πλευρό του τον ηθοποιό Wu Jing, έναν μεγάλο αστέρα του ασιατικού σινεμά, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε κινεζικές υπερπαραγωγές  όπως το "The Battle of Lake Changjin" και το "The Wandering Earth". 

Ωστόσο το trailer αυτό έχει και έντονο ελληνικό στοιχείο, καθώς εμφανίζεται η Μελισσάνθη Μαχούτ, την οποία αρκετοί θα γνωρίζετε από τον ρόλο της Κασσάνδρας στο Assassin's Creed Odyssey, από τη σειρά "Έτερος Εγώ", την ταινία του Netflix, "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga" αλλά και τη σειρά "The Sandman". 

Δείτε το trailer του The Meg 2: The Trench

Στην ταινία παίζουν επίσης οι: Sophia Cai (“The Meg”), Page Kennedy (“The Meg”), Sergio Peris-Mencheta (“Rambo: Last Blood”), Skyler Samuels (“The Gifted”), και Cliff Curtis (“Avatar” franchise).

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: "Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμαστείτε για το απόλυτο κύμα αδρεναλίνης, το Meg 2: Η Τάφρος, μια εντυπωσιακή ταινία που θα επισκιάσει το blockbuster του 2018, θα μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και σε ακόμα πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο! Βουτήξτε σε αχαρτογράφητα νερά μαζί με τους τοπ ηθοποιούς δράσης, τον Τζέισον Στέιθαμ και τον Γου Τζινγκ και ακολουθήστε τους καθώς ηγούνται μιας παράτολμης αποστολής εξερεύνησης των βαθύτερων σημείων του ωκεανού.

Μια καταστρεπτική για την αποστολή τους επιχείρηση εξόρυξης θα προκαλέσει το χάος και θα τους αναγκάσει να αγωνιστούν άνισα για την επιβίωσή τους. Σε έναν εφιαλτικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, οι ήρωές μας μάχονται γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και αδίστακτους ανθρώπινους εχθρούς του περιβάλλοντος και έτσι, θα πρέπει να τρέχουν, να σκέφτονται και να κολυμπούν πιο γρήγορα από τους αμείλικτους θηρευτές τους! Βυθιστείτε στην πιο ανατριχιαστική κινηματογραφική εμπειρία της χρονιάς, το Meg 2: Η Τάφρος, όπου τα βάθη του ωκεανού μπορούν να συγκριθούν μόνο με μια τεραστίων διαστάσεων τρομερά συναρπαστική περιπέτεια!"

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Ben Wheatley (In the Earth) και πίσω από την κάμερα έχει τον ελληνικής καταγωγής φωτογράφο Haris Zambarloukous των ταινιών "Belfast" και "Murder on the Orient Express", ενώ το σενάριο ανέλαβαν οι Jon Hoeber και Erich Hoeber (“The Meg,” “Transformers: Rise of the Beasts”) με τον Dean Georgaris (“The Meg,” “Lara Croft: Toom Raider – The Cradle of Life”), βασισμένη στο μυθιστόρημα "The Trench' του συγγραφέα Steve Alten. 

Το πρώτο The Meg έκανε τεράστια επιτυχία, αφού γέμισε τα ταμεία της Warner Bros. με $530 εκατομμύρια όταν κυκλοφόρησε το 2018.

Το Meg 2: The Trench θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Αυγούστου 2023 στους κινηματογράφους.