Ο Spider-Man έρχεται στο Disney+ Ελλάδας με δύο ακόμη ταινίες

Μέσα στον Μάιο
03 Μαΐου 2023 11:33
Ο Spider-Man έρχεται στο Disney+ Ελλάδας με δύο ακόμη ταινίες

Τον περασμένο Απρίλιο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι στο Disney+ της Αμερικής θα καταφθάσει ο Spider-Man με όλες τις ταινίες του. Τότε, δεν είχε γίνει γνωστό εάν θα γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα, ωστόσο, η Disney μόλις αποκάλυψε πότε ακριβώς θα παίξουν οι ταινίες του Άνθρωπου Αράχνη και στη χώρα μας.

Μέσα από ένα δελτίο Τύπου που στάλθηκε από το Disney+ Ελλάδας μάθαμε ότι τα The Amazing Spider-Man και The Amazing Spider-Man 2 θα παίζουν από τις 19 Μαΐου. Επίσης, αν δεν το γνωρίζετε, πρόσφατα κυκλοφορήσαν στην streaming πλατφόρμα και τα τρία πρώτα Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire.

Έτσι, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς σε λίγες μέρες θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις περιπέτειες του Andrew Garfield και στη χώρα μας από τη "συχνότητα" του Disney+.

Η σύνοψη για το The Amazing Spider-Man λέει τα εξής:

Ο Peter Parker είναι ένα φαινομενικά συνηθισμένο αγόρι της γενιάς του. Παρ' όλα αυτά μεγαλώνει με τον θείο του και την θεία του, αφού οι γονείς του έφυγαν ξαφνικά και από τότε δεν ξανάκουσε τίποτα για αυτούς. Μια μέρα θα ανακαλύψει τον χαρτοφύλακα του πατέρα του κι έτσι θα ψάξει να βρει στοιχεία σχετικά με τους γονείς του. Όμως στην πορεία θα ανταμώσει με μια γενετικά τροποποιημένη μια αράχνη, η οποία θα τον δαγκώσει. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος θα αποκτήσει ξεχωριστές ικανότητες και θα τις χρησιμοποιήσει ενάντια στους εγκληματίες.

Πρωταγωνιστούν οι Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field, Irrfan Khan, Campbell Scott και άλλοι. Το The Amazing Spider-Man είναι σε σκηνοθεσία του Marc Webb.

Η επίσημη σύνοψη του The Amazing Spider-Man 2

Ο Peter Parker είναι πιο πολυάσχολος από ποτέ. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην καταπάτηση του εγκλήματος και την αγαπημένη του Gwen, ενώ δεν βλέπει την ώρα να αποφοιτήσει από το σχολείο. Φυσικά, δεν βγάζει ποτέ από το μυαλό του την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της Gwen να μείνει μακριά της προκειμένου να την προστατέψει, κυρίως γιατί δεν την τήρησε. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν, όταν εμφανιστεί ένας επικίνδυνος εχθρός με το όνομα Electro. Ο Peter είναι στα πρόθυρα νέων αποκαλύψεων για το παρελθόν του.

Πρωταγωνιστούν οι: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore, Felicity Jones, Paul Giamatti, Sally Field, Embeth Davidtz, Campbell Scott, Marton Csokas, Louis Cancelmi, Max Charles και άλλοι. Τη σκηνοθεσία εδώ είχε αναλάβει και πάλι ο Marc Webb.

Τα Spider-Man, Spider-Man 2 και Spider-Man 3 βρίσκονται τώρα στο Disney+ Ελλάδας, ενώ από τις 19 Μαΐου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα δύο The Amazing Spider-Man.