John Wick: Chapter 4 – Έρχεται η ψηφιακή έκδοση της ταινίας – Θα κυκλοφορήσει στο Netflix;

Τον Ιούνιο σε “δισκάκι” και On Demand
03 Μαΐου 2023 09:08
John Wick: Chapter 4 – Έρχεται η ψηφιακή έκδοση της ταινίας – Θα κυκλοφορήσει στο Netflix;

Το John Wick: Chapter 4 με τον Keanu Reeves σάρωσε τον περασμένο Μάρτιο στους κινηματογράφους και τώρα, η Lionsgate ετοιμάζεται να φέρει την ταινία στο σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε την ημερομηνία διαθεσιμότητας της ψηφιακής, αλλά και της φυσικής έκδοσης του 4ου κεφαλαίου και όπως φαίνεται, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ.

Αν είστε από εκείνους που περίμεναν για να απολαύσουν το John Wick: Chapter 4 από το σπίτι τους, σε ψηφιακή μορφή, τότε να σας πούμε ότι η ταινία θα γίνει διαθέσιμη σε ψηφιακά καταστήματα στις 23 Μαΐου. Από την άλλη, αν την θέλετε σε retail μορφή, όπως Blu-ray, 4K Ultra HD, DVD ή και On Demand, τότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τις 13 Ιουνίου. Οι εκδόσεις του Ιουνίου θα προσφέρουν και έξτρα περιεχόμενο, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε περισσότερα.

Η Lionsgate δεν έχει αποκαλύψει πότε ή σε ποια streaming υπηρεσία θα παίξει το John Wick: Chapter 4, αλλά ίσως το ανακοινώσει και αυτό σύντομα. Στην Αμερική, οι πρώτες τρεις ταινίες προβάλλονται μέσα από το Peacock. Ωστόσο μιας και δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα μας η συγκεκριμένη υπηρεσία, υπάρχει περίπτωση να παίξει το 4ο μέρος μέσα από το Netflix, όπως έγινε άλλωστε και με τα Chapter 1,2 και 3.

John Wick: Chapter 4 – Η νέα ταινία ξεπέρασε τις προηγούμενες στο Rotten Tomatoes (ΦΩΤΟ)

Μερικές πληροφορίες για το John Wick: Chapter 4:

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 4: Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία παίζουν μεταξύ άλλων οι Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

Τις εντυπώσεις μας από το John Wick: Chapter 4 μπορείτε να τις μάθετε πατώντας εδώ, μέσα από το αναλυτικό review μας, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Αντώνης Παυλίδης.

Το σύμπαν συνεχίζεται

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι η επόμενη ταινία στο σύμπαν του John Wick ονομάζεται Ballerina και θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου του 2024. Πρόκειται για μία spin-off ταινία με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas ως μία εκτελεστή που εκπαιδεύτηκε με τις παραδόσεις της Ruska Roma, της φατρίας που παίζει σημαντικό ρόλο στο John Wick 4. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί, ότι και εδώ θα εμφανιστεί κανονικά ο John Wick του Keanu Reeves.

Το John Wick: Chapter 4 είναι και επίσημα η πιο επιτυχημένη ταινία του franchise. Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ. 10+1 facts για το John Wick που ίσως δε γνωρίζατε.