Ευχάριστα νέα για το Mamma Mia 3

Νέες δηλώσεις από την Judy Craymer
02 Μαΐου 2023 14:13
Ευχάριστα νέα για το Mamma Mia 3

Η Judy Craymer, η οποία είναι στην εταιρία παραγωγής West End δήλωσε στο Deadline ότι η 3η ταινία του Mamma Mia! συζητιέται έντονα τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, παρόλο που δεν είναι ακόμα κάτι επίσημο, φαίνεται ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

Η Craymer δήλωσε μεταξύ άλλων: “Δε θέλω να το παρακάνω, αλλά βλέπω να γίνεται η τριλογία. Υπάρχει μια ιστορία εκεί και νομίζω ότι η Meryl πρέπει να επιστρέψει και αν το σενάριο είναι σωστό, νομίζω θα το κάνει, γιατί της αρέσει πολύ να παίζει την Donna”.

Το πρώτο Mamma Mia! Κυκλοφόρησε το 2008 σε σκηνοθεσία της Phyllida Lloyd σε ένα σενάριο που είχε γράψει Catherine Johnson. Με πρωταγωνιστές τους Meryl Streep, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried, Nancy Baldwin, Heather Emmanuel, Julie Walters, Christine Baranski, Ricardo Montez και άλλους, η πρώτη ταινία ξεχώρισε σημειώνοντας έσοδα πάνω από 690 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office. Μάλιστα ήταν υποψήφιο και για τρία βραβεία BAFTA.

Δέκα χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα το 2018, κυκλοφόρησε το Mamma Mia! Here We Go Again με την Lily James να εντάσσεται στο cast και τη σκηνοθεσία να παίρνει πλέον ο OI Parker.

Το Mamma Mia! 3 ακούγεται εδώ και χρόνια, ενώ είχε γίνει γνωστό ότι κατά πάσα πιθανότητα θα γυριστεί στην Κρήτη (όταν και αν γίνεται) όντας μια ακόμη προσπάθεια να προσελκύσει η χώρα μας μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Φαίνεται λοιπόν, ότι το Mamma Mia! 3 είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ανακοινωθεί και επίσημα. Μέχρι τότε παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: