James Bond: Φωτιά στις φήμες για τον νέο 007 έβαλε σταρ του Game of Thrones!

Τα social media λένε πως αφήνει υπόνοιες ότι θα διαδεχθεί τον Daniel Craig μέσα από νέα του ανάρτηση
02 Μαΐου 2023 13:50
James Bond: Φωτιά στις φήμες για τον νέο 007 έβαλε σταρ του Game of Thrones!

Φωτιά στις φήμες περί διαδοχής του Daniel Craig στο ρόλο του επόμενου James Bond έβαλε ένας από τους πιο αγαπημένους αστέρες της σειράς Game of Thrones

Ο λόγος για τον Richard Madden, που γνωρίσαμε όλοι ως "Robb Stark" του Game of Thrones και έπειτα ως "Bodyguard" στη σειρά των Netflix/BBC, για τον οποίο οι fans του James Bond πιστεύουν ότι έκανε tease ότι θα είναι ο επόμενος "007". Η αφορμή για το ξέσπασμα αυτής της έντονης φημολογίας είναι η νεότερη ανάρτηση του 36χρονου ηθοποιού μέσα από το Instagram. Σε αυτή ανήρτησε ένα βίντεο παρέα με τον Stanley Tucci -συμπρωταγωνιστή του στη σειρά "Citadel" του Amazon Prime Video- όπου οι δύο τους πίνουν μαρτίνι, το οποίο είναι ως γνωστόν το ποτό-σήμα κατατεθέν του χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ. 

Ο Tucci τον ρωτάει "πως του φαίνεται το δικό του μαρτίνι" και εκείνος, με βλέμμα γεμάτο υπονοούμενο κοιτάζει την κάμερα επίμονα και λέει "Νόστιμο". 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)

Τώρα εάν αυτό ήταν απλώς ένα promo για την σειρά Citadel εκεί όπου -λόγω μιας σατανικής σύμπτωσης- έναν πράκτορα, μένει να φανεί. Πάντως οι fans του James Bond "οργίασαν" στο Twitter όταν άρχισε το βίντεο αυτό να κάνει το γύρο των social media. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένας σωστός Bond, αφού η καταγωγή του είναι σκωτσέζικη όπως ο θρυλικός και αείμνηστος Σον Κόνερι (Sean Connery). Ένας άλλος χρήστης σχολίασε στο Instagram: "Ο νέος Bond με τον Q;!" ενώ ένας άλλος έγραψε "Ορίστε, να τος ο νέος James Bond". 

Τελευταία φορά που ακούστηκε έντονα φημολογία περί διαδοχής του Ντάνειλ Κρέγκ, το επικρατέστερο όνομα ήταν αυτό του Aaron-Taylor Johnson, ενώ κατά καιρούς στην "shortlist" των πιθανών νέων 007 έχουν περάσει ονόματα όπως οι Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba, Tom Hiddleston και πολλοί άλλοι.