Μάθαμε την επίσημη ονομασία του Conjuring 4!

Νέες πληροφορίες
27 Απριλίου 2023 21:22
Μάθαμε την επίσημη ονομασία του Conjuring 4!

Γνωρίζουμε αρκετό καιρό τώρα ότι στα σκαριά βρίσκεται η 4η ταινία του The Conjuring, με τον Patrick Wilson και την Vera Farmiga να επιστρέφουν κανονικά στη νέα ταινία. Ολόκληρο το franchise έχει ξεπεράσει πλέον τα 2 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, οπότε ήταν λογικό κι επόμενο να συνεχιστεί. Ωστόσο, το Conjuring 4 θα είναι μάλλον και το τελευταίο.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν τον τίτλο της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Collider, η Warner Bros. Discovery παρουσίασε τον επίσημο τίτλο της ταινίας κατά τη διάρκεια του CinemaCon στο Las Vegas. Έτσι, το επόμενο horror των Wilson και Farmiga θα έχει την ονομασία The Conjuring: Last Rites.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα σκηνοθετήσει το Last Rites και κατά πάσα πιθανότατα δε θα είναι ο James Wan, αν και θα παραμείνει κανονικά στην παραγωγή. Πρόσφατα είχε δηλώσει τα εξής:

Ναι δουλεύουμε πάνω στο Conjuring 4 τώρα. Είναι πολύτιμες για εμάς αυτές οι ταινίες. Θέλουμε να αφιερώσουμε το χρόνο μας, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε την 4η ταινία σωστά. Επίσης, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το συναίσθημα των ιστοριών των Warren είναι αυτό που θέλουμε να πούμε και προχωρώντας και ενδεχομένως ολοκληρώνοντας, να δούμε ότι είναι σωστή η ιστορία μας.

Το σενάριο του Last Rites είναι σίγουρο ότι θα το αναλάβει ο David Leslie Johnson-McGoldrick, ο οποίος έγραψε τα The Conjuring 2 και The Conjuring 3.

Πρόσφατα μάθαμε ότι έρχεται και η τηλεοπτική σειρά του Conjuring, η οποία θα παίζει μέσα από τη συχνότητα του “Max”. Μάλιστα, θα συνεχίσει την ιστορία που εδραίωσαν οι κινηματογραφικές ταινίες, χωρίς να διευκρινίζεται κατά πόσο συνέχεια των ταινιών θα είναι. Υπάρχουν άλλωστε και τα spinoffs των Annabelle και The Nun που επίσης μεγάλωσαν το σύμπαν γύρω από τους εξορκισμούς και τις υποθέσεις των Warrens. Περισσότερα για τη σειρά μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το The Conjuring: Last Rites, αλλά θα μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτό το μεγάλο σύμπαν αυτόν τον Σεπτέμβριο με την κυκλοφορία του The Nun 2.