Η νέα ταινία των Power Rangers είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix

“Once & Always”
19 Απριλίου 2023 16:11
Η νέα ταινία των Power Rangers είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε την ολοκαίνουργια ταινία των Power Rangers στο Netflix. Πιο συγκεκριμένα κυκλοφόρησε το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, το οποίο γιορτάζει ουσιαστικά τα 30 χρόνια του franchise και θέλει να σας δώσει μια ακόμη γεύση από τους θρυλικούς και αγαπητούς χαρακτήρες, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια τελευταία φορά.

Η special ταινία για την 30η επέτειο από την πρεμιέρα των Mighty Morphin Power Rangers λαμβάνει χώρα "Τριάντα χρόνια αφότου ο σοφός και πανίσχυρος Zordon δημιούργησε τους Mighty Morphin Power Rangers, με την ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος".

Στο ρόλο της Ροζ Ranger για την reunion ταινία θα είναι η Catherine Sunderland, τον αρχικό Μαύρο Ranger θα υποδυθεί ξανά ο Walter Emanuel Jones, μαζί με τον αρχικό Μπλε Ranger του David Yost. Ο Steve Cardenas θα επιστρέψει στο ρόλο του Κόκκινου Ranger ονόματι "Rocky" (2ος κόκκινος Ranger), μαζί με τον Johnny Yong Bosch (2ο Μαύρο Ranger) και την Karan Ashley (2η Κίτρινη Ranger). 

Power Rangers - Netflix: Δείτε μια νέα σκηνή από την επετειακή ταινία “Once & Always“

Επίσης, θα εμφανιστεί και η Barbara Goodson ως Rita Repulsa και ο Richard Horvitz ως “Alpha 5”, καθώς και η Charlie Kersh στο ρόλο της "Minh", της τηλεοπτικής κόρης της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang.

Το 30th Anniversary Special είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική φράση του franchise "Once a Ranger, Always a Ranger" (Μια φορά Ranger, Για πάντα Ranger), που σημαίνει ότι όταν γίνεις μέλος της οικογένειας των Ranger, είσαι πάντα καλοδεχούμενος.

Το Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always παίζει από σήμερα στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.