Anna Nicole Smith: Έρχεται ντοκιμαντέρ στο Netflix για το διάσημο μοντέλο του Playboy (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο από το “Άννα Νικόλ Σμιθ: Δεν Με Ξέρεις”
18 Απριλίου 2023 21:24
Anna Nicole Smith: Έρχεται ντοκιμαντέρ στο Netflix για το διάσημο μοντέλο του Playboy (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ετοιμάζει το ντοκιμαντέρ για την Anna Nicole Smith με τίτλο Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me (Άννα Νικόλ Σμιθ: Δεν Με Ξέρεις). Η streaming υπηρεσία υπόσχεται να σας διηγηθεί την ιστορία της Smith μέσα από τα μάτια κοντινών προσώπων της και να μάθετε πράγματα για τη ζωή της που δεν είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το εν λόγω μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα της τον Μάιο του 1992 όταν εμφανίστηκε στο περιοδικό Playboy, ενώ ένα χρόνο μετά πήρε και το βραβείο της Playmate. Εκείνη είχε γεννηθεί στις 28 Νοεμβρίου του 1967 και πέθανε τον Φεβρουάριο του 2007. Μετά από το Playboy συνεργάστηκε και με τεράστιες άλλες εταιρίες, όπως οι Guess, H&M και Heatherette.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τα εξής:

Από τη σκηνοθέτρια Ursula Macfarlane (Untouchable) και την παραγωγό Alexandra Lacey, έρχεται μια ατρόμητη και ανθρώπινη εξέταση της ζωής, του θανάτου και των μυστικών της Vickie Lynn Hogan, που είναι γνωστή ως το μοντέλο και η ηθοποιός Anna Nicole Smith. Από την πρώτη της εμφάνιση στο Playboy το 1992, η απίστευτα γρήγορη άνοδος της Anna Nicole αποτυπώνει την ουσία του αμερικανικού ονείρου, η οποία διεκόπη τραγικά με τον θάνατό της το 2007.

Με πρόσβαση σε ακυκλοφόρητο υλικό, οικιακά βίντεο και συνεντεύξεις με βασικά πρόσωπα που δεν είχαν μιλήσει ανοιχτά μέχρι σήμερα, αυτή η ταινία αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για την ιστορία της απόλυτης ξανθιάς σεξοβόμβας που, στην πραγματικότητα, ελάχιστοι γνώριζαν.

Από το απόγειο της φήμης της ως μοντέλο μέχρι τον τραγικό της θάνατο, αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την Άννα Νικόλ Σμιθ μέσα από τα μάτια των πιο κοντινών της ανθρώπων.

Το Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me (Άννα Νικόλ Σμιθ: Δεν Με Ξέρεις) θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 16 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.