Δύο γνωστοί ηθοποιοί θα παίξουν στην επόμενη ταινία του Clint Eastwood

Νέες πληροφορίες
14 Απριλίου 2023 21:11
Δύο γνωστοί ηθοποιοί θα παίξουν στην επόμενη ταινία του Clint Eastwood

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο θρυλικός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Clint Eastwood ετοιμάζει την τελευταία του ταινία, η οποία θα έχει την ονομασία Juror #2. Τώρα στη δημοσιότητα ήρθαν κι άλλες πληροφορίες που αφορούν το cast. 

Σύμφωνα με το Deadline, ο Nicholas Hoult, των The Menu, Renfield, The Great και Mad Max: Fury Road, αλλά και η Toni Collette των Hereditary, Knives Out, The Staircase και The Sixth Sense θα είναι οι πρωταγωνιστές του φιλμ. Παρόλο που η ταινία δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, ακούγεται ότι η Warner Bros. θα αναλάβει την παραγωγή, ενώ ο Jonathan Abrams θα γράψει το σενάριο. 

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ένα θρίλερ με την ονομασία και θα επικεντρώνεται σε έναν άντρα που βρίσκεται σε μία δίκη, όπου συνειδητοποιεί ότι μπορεί να είναι υπαίτιος ενός θανάτου. Έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το δίλλημα αν θα χειραγωγήσει όλους τους ενόρκους για να σωθεί ο ίδιος ή να αποκαλύψει την αλήθεια και να παραδοθεί. 

Ακούγεται ότι ο Clint Eastwood ετοιμάζει την τελευταία ταινία της καριέρας του

O Eastwood θέλει να σκηνοθετήσει αυτή την ταινία, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα είναι η τελευταία του. Ωστόσο, ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός πλησιάζει πλέον τα 93 του χρόνια και σκέφτεται μετά το “Juror #2” να αποσυρθεί τελείως από το σινεμά. 

Η Warner Bros. έχει μια στενή συνεργασία με τον Eastwood εδώ και πολλά χρόνια και έχουν κυκλοφορήσει μαζί μεταξύ άλλων τα Gran Torino, Cry Macho, Invictus, Sully, American Sniper και Richard Jewell. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.