Kardashians: Ο “γάμος της χρονιάς” των Kourtney και Travis αποκαλύπτεται στο Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το σπέσιαλ επεισόδιο στην streaming υπηρεσία
06 Απριλίου 2023 20:47
Kardashians: Ο “γάμος της χρονιάς” των Kourtney και Travis αποκαλύπτεται στο Disney+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Disney+ κυκλοφόρησε το επίσημο trailer και την αφίσα του σπέσιαλ επεισοδίου 'Til Death Do Us Part Kourtney & Travis (Κόρτνεϊ & Τράβις: Μέχρι να μας Χωρίσει ο Θάνατος), το οποίο θα παίξει μέσα στον Απρίλιο στην υπηρεσία.

Πρόκειται για μία εορταστική ταινία από τον “γάμο της χρονιάς” των Kourtney Kardashian και Travis Barker και θέλει να σας ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία και να σας παρουσιάσει πλάνα που δεν έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Πρώτες πληροφορίες από αυτά που δείτε στο σπέσιαλ επεισόδιο:

Το Disney+ ανακοινώνει το εορταστικό επεισόδιο Κόρτνεϊ & Τράβις: Μέχρι να μας Χωρίσει ο Θάνατος το οποίο είναι αφιερωμένο στον γάμο της χρονιάς! Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στο Disney+ στην Ελλάδα, την Πέμπτη 13 Απριλίου.

Η Kourtney Kardashian, ο Travis Barker και οι καλεσμένοι τους, απολαμβάνουν ένα πολυτελές γαμήλιο διήμερο στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Μέσα από ιδιωτικά και προσωπικά πλάνα παρακολουθούμε μια ζεστή, οικογενειακή εκδήλωση γεμάτη όμορφες στιγμές.

Στο σπέσιαλ επεισόδιο εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι Kourtney Kardashian Barker, Travis Barker, Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner και Kylie Jenner.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 3η σεζόν του The Kardashians παίξει στο Disney+ από τις 25 Μαΐου με κάθε νέο επεισόδιο να κάνει πρεμιέρα κάθε Πέμπτη.

Το 'Til Death Do Us Part Kourtney & Travis (Κόρτνεϊ & Τράβις: Μέχρι να μας Χωρίσει ο Θάνατος) θα προβληθεί στην streaming υπηρεσία στις 13 Απριλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.