Extraction 2: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό trailer που εξηγεί τι απέγινε ο Rake του Chris Hemsworth

Μέσα στον Ιούνιο η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας
03 Απριλίου 2023 17:54
Extraction 2: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό trailer που εξηγεί τι απέγινε ο Rake του Chris Hemsworth

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser trailer του Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Chris Hemsworth στο ρόλο του Rake. Ο Αυστραλός μισθοφόρος φαίνεται ότι επιζεί μετά από όλα αυτά που έγιναν στην αρχική ταινία και επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση.

Μέσα από το εν λόγω βίντεο μαθαίνουμε ότι ο Tyler Rake ήταν εγκεφαλικά νεκρός πριν εννέα μήνες, αλλά πάλεψε για τη ζωή του στο νοσοκομείο και επέζησε. Στη συνέχεια, τα πλάνα δείχνουν τον Hemsworth να παλεύει μέσα στη φυλακή σε ένα χιονισμένο σκηνικό, όπου γίνεται πανικός.

Παρακολουθήστε το επίσημο teaser trailer παρακάτω

Πρώτες πληροφορίες για την ταινία:

Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Hemsworth ξανασμίγει με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή υπογράφει η AGBO των Joe και Anthony Russo και το σενάριο ο Joe Russo. Η Golshifteh Farahani επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, συμπρωταγωνιστώντας με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Το Extraction 2 είναι μια παραγωγή των Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Patrick Newall και Sam Hargrave. Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν οι Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα παίξει στο Netflix στις 16 Ιουνίου.