Fast X: Vin Diesel και Jason Momoa ετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε τα νέα posters
24 Μαρτίου 2023 20:18
Fast X: Vin Diesel και Jason Momoa ετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πλησιάζουμε προς την πρεμιέρα του Fast X ή αλλιώς Fast and Furious 10 και μόλις κυκλοφόρησαν δύο νέες αφίσες από την ταινία. Για άλλη μια φορά, σε αυτές βλέπουμε τα τρία κεντρικά πρόσωπα που δεν είναι άλλοι από τους Vin Diesel, Jason Momoa και Brie Larson.

Τα posters φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το Total Film, το οποίο γνωστό περιοδικό φιλοξενεί σήμερα το Fast X και στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τον Diesel έτοιμο για τον μεγάλο αγώνα εναντίον του Dante. Ο Dante (Momoa) είναι ο κακός της υπόθεσης εδώ, που επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση από τον Dom δέκα χρόνια μετά. Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον χαρακτήρα του Momoa που βρίσκεται πλάι στην Larson.

Δείτε τις νέες αφίσες του Fast X

Ο Jason Momoa θα ενταχθεί στο cast με το Fast X και όπως δήλωσε η Michelle Rodriguez, είναι ο καλύτερος κακός που έχει περάσει ποτέ από τους Μαχητές των Δρόμων. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων τους Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Το Fast X αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.