The Exorcist: Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δείτε στη νέα ταινία

Η πρώτη ταινία από την ολοκαίνουργια τριλογία θα παίξει φέτος στους κινηματογράφους
24 Μαρτίου 2023 14:29
The Exorcist: Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δείτε στη νέα ταινία

Ένα αγαπητό πρόσωπο από τα παλιά θα δείτε στο νέο The Exorcist (Ο Εξορκιστής) που έχει αναλάβει ο David Gordon Green των Halloween ταινιών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Above the Line, στη νέα ταινία θα βρίσκεται και η Linda Blair, η οποία είναι ευρέως γνωστή από το θρυλικό φιλμ του 1973 και θα υποδυθεί ξανά την Regan MacNeil. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το ρόλο της, αλλά εκείνη βρέθηκε στα γυρίσματα για λίγες μόνο μέρες και αυτό σημαίνει ότι δε θα έχει μεγάλο ρόλο.

Έτσι, το cast του νέου Εξορκιστή περιλαμβάνει τους Leslie Odom Jr., Ellen Burstyn, Linda Blair, Ann Dowd (Hereditary), Lidya Jewett (Nightbooks), Raphael Sbarge (Gaslit), Jennifer Nettles (The Righteous Gemstones) και Olivia Marcum. Ο Green έγραψε το σενάριο, μαζί με τον Peter Sattler (Broken Diamonds).

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την πλοκή αυτή θα συνεχίζει από το "The Exorcist" του 1973 και μάλλον θα αγνοεί τα γεγονότα των υπόλοιπων ταινιών. Ο Leslie Odom Jr. θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο ενός πατέρα που ανακαλύπτει ότι η κόρη του είναι δαιμονισμένη. Απελπισμένος για βοήθεια θα ψάξει την Chris MacNeil, την μητέρα του κοριτσιού που δαιμονίστηκε στην ταινία του 1973. Και ναι, η εμβληματική Ellen Burstyn αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του franchise, καθώς θα υποδυθεί ξανά το ρόλο της.

Ο David Gordon Green είχε δηλώσει πρόσφατα ότι νιώθει μεγάλη τιμή που θα αναλάβει αυτό το franchise:

Έχουμε ένα καταπληκτικό cast και ένα εκπληκτικό σενάριο. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Είναι τιμή μου να μπω σε κάτι που είναι τόσο πολύτιμο στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η νέα τριλογία θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου:

Όπως σας είχαμε μεταφέρει παλιότερα, η νέα τριλογία του Εξορκιστή θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου. Τα δικαιώματα της νέας τριλογίας τα αγόρασε η Universal Pictures για πάνω από $400 εκατομμύρια, φυσικά για να ενισχύσει την streaming υπηρεσία της, το Peacock.

Η πρώτη ταινία από την τριλογία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Tags: