Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Lance Reddick των John Wick και The Wire

Σε ηλικία μόλις 60 ετών
17 Μαρτίου 2023 21:18
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Lance Reddick των John Wick και The Wire

Ο γνωστός ηθοποιός Lance Reddick, μόλις έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή. Ο Αμερικανός είχε παίξει σε λατρεμένες ταινίες όπως τα John Wick, καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το The Wire του HBO. Ο Reddick ήταν μόλις 60 ετών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του μέσου TMZ, το οποίο μίλησε με τις αστυνομικές αρχές, το πτώμα του Reddick ανακαλύφθηκε στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής, γύρω στις 9:30 π.μ. Η αιτία του θανάτου του είναι προς το παρόν άγνωστη, αλλά οι πηγές του μέσου κάνουν λόγο για φυσικό θάνατο.

Για να αντιληφθείτε πόσο ξαφνική είναι η είδηση, αυτή την περίοδο ο Reddick έκανε περιοδεία για το τέταρτο μέρος του franchise John Wick - όπου υποδύεται τον Charon – και μάλιστα είχε προγραμματίσει και guest εμφάνιση στο show της Kelly Clarkson για την επόμενη εβδομάδα.

Παρά το press tour, ο Reddick δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Τετάρτης, στο οποίο φαίνεται να βρίσκεται στο σπίτι του με τα σκυλιά του, αντί για την πρεμιέρα του John Wick 4 στη Νέα Υόρκη. Ποτέ δεν ανέφερε γιατί δεν πήγε στην πρεμιέρα.

Το τελευταίο βίντεο του Lance Reddick στις 15 Μαρτίου

Η καριέρα του Lance Reddick σε ταινίες, σειρές και βιντεοπαιχνίδια

Ο Lance Reddick είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Cedric Daniels στην τηλεοπτική σειρά The Wire (2002-2008), ως Phillip Broyles στο Fringe (2008-2013) και ως Chief Irvin Irving στο Bosch (2014-2020). Παράλληλα, είχε παίξει και σε παρά πολλές ταινίες. Έτσι, στον κινηματογράφο είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Charon στο franchise John Wick (2014-σήμερα), ως David Gentry στο Angel Has Fallen (2019) και ως Guillermin στο Godzilla vs. Kong (2021).

Ο Reddick είναι επίσης γνωστός για τον ρόλο του ντετέκτιβ Johnny Basil στο Oz (1997-2003), του Matthew Abaddon στο Lost (2004-2010), καθώς και του Albert Wesker στη σειρά Resident Evil του Netflix (2022). Τέλος, έχει δώσει τη φωνή και για χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, όπως ο Martin Hatch στο Quantum Break, ο Sylens στα Horizon Zero Dawn και Horizon Forbidden West και ο Commander Zavala στο Destiny 2.