Zack Snyder: Η μυστηριώδης ανάρτησή του που τρέλανε τους DC fans (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι να ετοιμάζει άραγε που να αφορά την DC;
15 Μαρτίου 2023 22:06
Zack Snyder: Η μυστηριώδης ανάρτησή του που τρέλανε τους DC fans (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια αναπάντεχη ανάρτησή του ο Zack Snyder κατάφερε να τρελάνει τους fans της DC και να βάλει φωτιά στις θεωρίες περί τίνος πρόκειται. Ο σκηνοθέτης του Zack Snyder's Justice League φαινόταν να έχει προχωρήσει από το σύμπαν της DC, όμως η νέα του ανάρτηση στο Twitter αφήνει να εννοηθεί πως δεν τελείωσαν όλα. 

Συγκεκριμένα, ανήρτησε ένα μυστηριώδες teaser βίντεο το οποίο γράφει "incoming transmission" (εισερχόμενη μετάδοση) και μετά τη λεζάντα "From Lord Darkseid" και την ημερομηνία 28-30 Απριλίου, την οποία μάλιστα εφιστά την προσοχή όλων ο Darkseid

Δείτε το teaser βίντεο: 

Προφανώς πρόκειται για κάτι που αφορά την DC καθώς ο Darkseid ήταν ο μεγάλος κακός του Snyderverse, όταν ακόμη το DCEU υπήρχε και είχε εμφανιστεί στο "Snyder Cut" με σκοπό να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο μέλλον. Με τα παλιά projects που έχουν να κάνουν με το DCEU να έχουν ακυρωθεί (βλ. Man of Steel 2, Black Adam 2, Wonder Woman 3) και κάποια εναπομείναντα να πρέπει να κυκλοφορήσουν επειδή ολοκληρώθηκαν (Aquaman and The Lost Kingdom, The Flash, Shazam! Fury of the Gods), είναι απορίας άξιο περί τίνος πρόκειται. 

Θα το μάθουμε λογικά μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, αν και αρκετοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάποιο event που έχει σχέση με την DC. 

Όλα αυτά εν μέσω του χτισίματος του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος που πλέον ονομάζεται DCU και διαχειρίζονται οι James Gunn και Peter Safran.