Ο μύθος του Chupacabra ζωντανεύει στη νέα ταινία του Netflix - Δείτε το trailer

Αλλά όχι στην horror βερσιόν του που μπορεί να έχετε κατά νου
14 Μαρτίου 2023 23:26
Ο μύθος του Chupacabra ζωντανεύει στη νέα ταινία του Netflix - Δείτε το trailer

Τον θρύλο του Chupacabra ο περισσότερος κόσμος και όσοι τον γνωρίζουν τον έχουν στο μυαλό τους ως ένα τρομακτικό σαρκοβόρο πλάσμα που τρέφεται από άλλα ζώα. Στη νέα ταινία του Netflix με τίτλο "Chupa" ο κλασικός μύθος του αστικού θρύλου του Μεξικού αλλάζει και θυμίζει κάτι από "Okja" και "E.T." Αν κρίνουμε από το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix τότε το ύφος της θυμίζει πράγματι μια κλασική περιπέτεια όπου δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και η τριβή μεταξύ τους θα φέρει απρόσμενες αλλαγές σε όλους. 

Πρόκειται για τη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Jonás Cuarón (Desierto), γιος του βραβευμένου με Όσκαρ, Alfonso Cuarón, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται και συντελεστές από τις ταινίες των Harry Potter. Ένα νεαρό αγόρι ανακαλύπτει πως υπάρχει ένα μυθικό πλάσμα κάτω από την αποθήκη του παππού του και αυτό αποτελεί την αφετηρία της ιστορίας. 

Πρωταγωνιστούν οι: Demián Bichir, Christian Slater, Ashley Ciarra, Nickolas Verdugo, Adriana Paz, Gerardo Taracena, Julio Cesar Cedillo και ο πρωτοεμφανιζόμενος νεαρός ηθοποιός Evan Whitten.

Δείτε το trailer του Chupa:

Η σύνοψη του "Chupa" έχει ως εξής: Ο ντροπαλός 13χρονος Alex (Evan Whitten) πετάει από το Kansas City στο Μεξικό για να συναντήσει για πρώτη φορά την πολυμελή οικογένειά του. Εκεί γνωρίζει τον παππού του και πρώην πρωταθλητή Lucha libre τον Chava (Demián Bichir), τον δραστήριο, παθιασμένο με την πάλη ξάδερφό του Memo (Nickolas Verdugo) και την ατρόμητη, hip ξαδέρφη του, Luna (Ashley Ciarra). Αλλά μόλις ο Άλεξ αρχίζει να βρίσκει τον προσανατολισμό του, ανακαλύπτει ένα μυθικό πλάσμα που ζει κάτω από την αποθήκη του παππού του: ένα μικρό νεογέννητο chupacabra, το οποίο αναγνωρίζει από τις ιστορίες του φοβερού, ενήλικου chupacabra, που λέγεται ότι τρέφεται με τα ζώα των αγροτών.

Σύντομα ο Άλεξ μαθαίνει ότι ο νέος του φίλος "Τσούπα" έχει ένα μυστικό παρελθόν με την οικογένειά του και ότι ο επίμονος, επικίνδυνος επιστήμονας Ρίτσαρντ Κουίν (Κρίστιαν Σλέιτερ) κυνηγάει το παρεξηγημένο πλάσμα για να προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις δυνάμεις του. Για να προστατέψει τον Chupa από τον επικείμενο κίνδυνο, ο Alex ξεκινά την περιπέτεια της ζωής του, μια περιπέτεια που θα φέρει τους δεσμούς της νεοαποκτηθείσας οικογένειάς του στα όρια και θα του υπενθυμίσει ότι τα βάρη της ζωής είναι ελαφρύτερα όταν δεν χρειάζεται να τα κουβαλάς μόνος σου. 

Η ταινία "Chupa" θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου 2023 μόνο στο Netflix. 

Tags: